Echipamente Industriale
December 24, 2014 posted by Lavinia Bilba

Masini de semanat manuale de la Serosem!

masin de semanat manualePentru cei care sunt in cautarea unor masini de semanat manuale, Serosem ofera echipamente si utilaje dintre cele mai profesioniste. Serosem ofera producatorilor agricoli utilaje menite sa le ofere cele mai bune recolte. Aceste produse sunt manuale, pe diferite categorii, extrem de eficiente si accesibile ca pret. Livrarea acestor masini de semanat manuale se face in 10-20 de zile lucratoare, in cele mai bune conditii. Fiecare produs in parte este deosebit de util si este fabricat la cele mai inalte standarde, astfel ca ai garantia calitatii. Dispozitivele sunt simplu de manevrat si ai siguranta ca vei fi multumit de ceea ce pot realiza acestea.

Comanda oricand doresti aceste masini de semanat manuale de la Serosem iti vei putea desfasura activitatile de semanat intr-un timp optim. In cazul in care nu stii ce produse sa alegi, vei putea solicita consultanta profesionista echipei de specialisti ai firmei Serosem. Pentru facilitarea activitatilor din agricultura, in special pentru semanat, Serosem vine in sprijinul acestora oferind produse de calitate si numeroase avantaje. Produsele sunt oferite la un raport bun calitate-pret.

De ce sa optezi pentru masini de semanat manuale?

In primul rand, acestea sunt flexibile si ai posibilitatea de a alege densitatea dorita a plantelor pe rand, plantele avand toate conditiile necesare pentru a se dezvolta armonios. Compania pune la dispozitia tuturor, masini de semanat manuale pentru seminte mici si mari sau doar pentru cele mici, destinate pentru o serie intreaga de seminte, cum ar fi de sfecla, mac, morcovi, patrunjel, marar, mazare, ridiche, salata, spanac, fasole si altele. Aceste utilaje sunt ideale pentru terenurile unde nu este posibila utilizarea unor utilaje de dimensiuni mari, cum ar fi in sere si solarii, zone accidentate si suprafete neregulate, suprafete mici si inguste, cat si terenuri cultivate printre pomii fructiferi. Acest produs este un mijloc ecologic si rentabil si se foloseste manual.

Produsele se utilizeaza pentru toata gama de seminte care se potrivesc cu gaurile de trecere a benzilor perforate. In functie de marimea benzii perforate se poate alege densitatea plantelor pe rand. Avantajul acestor produse consta in faptul ca se poate semana continuu, cat si in cuiburi, la distanta intre cuiburi de 30, 20, 60 si 40 cm. Aceste utilaje sunt utile acolo unde mijloacele mecanizate mari nu au posibilitatea sau nu sunt rentabile de utilizat, cum ar fi locurile in care acestea nu au acces.

Serosem – ajutorul tau in agricultura!

Compania Serosem ofera celor interesati produse destinate agriculturii care va vor aduce numai avantaje. Utilajele sunt de calitate, profesioniste, realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si exportate in diferite tari europene. Acestia in parteneriat cu o mare companie germana, se ocupa nu numai cu distribuirea, dar si cu fabricarea de utilaje la cele mai inalte standarde. Serosem este o companie in continua dezvoltare, intrucat isi doreste sa sprijine agricultura romaneasca si din alte tari europene cu produse de calitate germana. Achizitioneaza oricand doresti masini de semanat manuale de la Serosem si poti fi sigur de calitatea produselor oferite.

 

Datele de contact ale firmei Serosem

Adresa firmei: Str. Simion Barnutiu, nr. 28, Timisoara

Telefon: 021 211 00 00

Email: serosem@yahoo.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>