Uncategorized
October 24, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Masca oxigen? Solutia: Tehnic Gaz

Masca oxigen? Solutia: Tehnic Gaz

Efect de regenerare si preventie a durerilor, efect de intarziere a procesului de imbatranire a celulelor, optimizeaza sistemul imunitar contra bolilor de orice tip. Pe scurt, acestea sunt doar o mica parte din beneficiile pe care mastile de oxigen le ofera. Utilizate fie in centre sportive, in spitale, ori in alte aplicatii, mastile de oxigen sunt o sursa eficienta de imbunatatire a starii de sanatate.

In plus, in cazul unor accidente grave, masca de oxigen are rolul de a mentine semnele vitale ale bolnavului! Cu alte cuvinte, o masca de oxigen este un accesoriu obligatoriu pentru toti cei care doresc o stabilizare si o vindecare rapida!

Pe termen scurt, o masca de oxigen amelioreaza starea pacientului si calitatea vietii, iar pe termen lung, amelioreaza evolutia bolii.

Doresti sa achizitionezi o masca de oxigen insa nu ai gasti furnizorul care sa-ti poata garanta calitatea? Vrei sa ai accesul si la preturi mici? Avem raspunsul: TehnicGaz, companie din Buzau ce activeaza in domeniul gazelor tehnice. Astfel, din catalogul de produse pus la dispozitie de Tehnic Gaz poti opta pentru o masca de oxigen ideala necesitatilor tale.

Oferta noastra cuprinde o gama completa de masti de oxigen, adecvate unui numar mare de aplicatii.

Pentru domeniul situatiilor de urgenta, Tehnic Gaz furnizeaza sisteme mobile cu oxigen, inclusiv panouri de distributie pentru ambulante, ventilatoare si echipamente asociate cu serviciile paramedicale si alte urgente.

Masca oxigen-Amelioreaza starea de sanatate, reduce riscul de deces!

¨In caz de decompresie, va rugam sa va puneti mastile de oxigen¨. Auzi asta de fiecare data atunci cand caltoresti cu avionul. In caz de decompresie pasagerii au la dispozitie doar 20 de secunde inainte sa lesine, timp in care trebuie sa aplice masca oxigen pentru a-i putea salva si pe cei care nu au avut aceeasi prezenta de spirit. O masca oxigen, in acest caz, asigura oxigenul necesar timp de 15 minute.

Ceea ce nu stii este faptul ca mastile de oxigen au aplicatii dintre cele mai extinse. Asadar, o masca oxigen nu este un accesoriu comun doar avioanelor, ci si salilor de aerobica, spatiilor de ingrijire a bolnavilor, centrelor sportive, mineritului, domeniului auto si lista poate continua. Mai mult, exista familii care achizitioneaza masti de oxigen pentru acasa, in caz de urgenta.

Cand sunt cu adevarat utile mastile de oxigen? In situatii de prim ajutor si in cazul pierderii masive de sange (lipsa de oxigen in astfel de situatii duce la stari de soc). De asemenea, o masca oxigen se utilizeaza pentru: insuficienta cardiaca, edem pulmonar, infarct miocardic, soc, anestezii generale, complicatii postoperatorii, nou nascuti, etc.

Tehnic Gaz-Masca oxigen pentru spatii medicale si nu numai!

Avand o experienta vasta pe piata accesoriilor medicale, Tehnic Gaz pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de masti de oxigen, de la cele simple pana la cele cu rezervor. Tehnic Gaz poate asigura masca oxigen atat pentru adulti, cat si pentru copii.

O masca simpla de oxigen prezinta pe ambele parti laterale mici gauri care permit eliminarea aerului expirat de pacient, precum si diluarea oxigenului cu aerul camerei. Utilizarea mastii este simpla si ofera confort. Mastile de oxigen cu rezervor asigura o concentratie de 90-100% de oxigen, fiind recomandate tuturor pacientilor cu probleme respiratorii.

Dincolo de calitate si diversitate, Tehnic Gaz iti ofera accesul si la preturi avantajoase. Pentru a comanda masca oxigen, este suficient sa accesezi site-ul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>