Echipamente Industriale
December 11, 2014 posted by Andreea Macovei

Manusi pentru sudura de la Mabo Invest – protectie garantata la locul de munca!

Manusi pentru sudura de la Mabo Invest – protectie garantata la locul de munca!

Iti doresti niste manusi pentru sudura care sa te asigure ori de cate ori trebuie sa utilizezi aparate de sudura? Cauti un furnizor de astfel de echipamente de protectie mereu langa tine cand ai nevoie? Mabo Invest este un partener de incredere la care poti apela atunci cand esti in cautare de manusi de sudura care sa iti confere siguranta. Aceasta companie vine in sprijinul atat firmelor care se ocupa cu activitati industriale ce implica sudura, precum si persoanelor autorizate in astfel de actiuni. Oferta lor de produse o gasesti la un click distanta.

De ce este recomandat sa folosesti manusi pentru sudura atunci cand lucrezi cu acest timp de aparate?

Orice munca desfasuram, orice activitate intreprindem, este foarte important sa folosim echipamentele de protectie asigurate de firme competente. Atunci cand vine vorba despre activitati precum cea de sudura, niste manusi pentru sudura sunt de nelipsit si motivele pentru care acest aspect ar trebui luat in considerare, sunt multiple. In primul rand, respectivele manusi sunt special create pentru a proteja persoana in contact cu un aparat de sudura: in cazul in care se poate ajunge la accidente nedorite, respectiva persoana care a purtat manusile nu va suferi nicio rana la nivelul mainilor.

Aceste manusi pentru sudura sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate care prezinta o durata lunga de exploatare. Manusile pe care le vei gasi la Mabo Invest prezinta numeroase caracteristici care le fac fiabile pentru orice persoana care lucreaza cu aparate de sudura: prezinta o sensibilitate tactila excelenta, permite pielii sa respire multumita exteriorului din piele si captuselii din bumbac ignifug. Toate aceste manusi pot fi achizitionate in functie de marimea corespunzatoare si culoarea preferata. Pentru a afla mai multe despre aceste produse, reprezentantii firmei iti stau la dispozitie oricand.

Unde gasesti manusi pentru sudura?

Pentru toti cei care sunt in cautare de manusi pentru sudura Mabo Invest pare sa fie o alegere inspirata atat din punct de calitativ, cat si din punct de vedere cantitativ. Aceasta firma din Iasi are ca domeniu de activitate importul si comercializarea de echipamente de protectie care pot fi folosite pentru numeroase sectoare din industrie. Pe langa aceste manusi pentru sudura, tu poti oricand opta pentru incaltaminte ESD, cizme electroizolante, manusi antichimice, combinezoane, halate de protectie, manusi anticalorice, casti si ochelari de protectie, salopete de protectie si multe altele.

Fie ca este vorba despre manusi pentru sudura, fie de restul produselor oferite de cei de la Mabo Invest, calitatea este cea care primeaza: echipamentele si accesoriile de protectie sunt confectionate in concordanta cu normele legislative in vigoare intrucat asigurarea protectiei si sigurantei angajatilor care trebuie sa isi exercite sarcinile la locul de munca, este lucrul cel mai important. In aceste conditii, starea de sanatate a angajatilor nu va avea de suferit, iar probabilitatea aparitiei unor accidente de munca va fi mai mica. Mabo Invest distribuie aceste echipamente de protectie peste tot in tara: prin urmare, tie nu iti ramane decat sa iei legatura cu reprezentantii firmei pentru a stabili toate detaliile privind comanda ta. Mabo Invest este expertul tau in siguranta si protectie la locul de munca!

Manusi pentru sudura de calitate superioara gasesti  doar la Mabo Invest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>