Echipamente Industriale
January 18, 2015 posted by Lavinia Bilba

Manometre presiune de la Alitatun!

manometreManometrul este acel dispozitiv care realizeaza masuratori dintre cele mai exacte, iar compania Alitatun este profesionista si iti ofera produse de top, de la producatori de renume in domeniu si consultanta de specialitate pentru a alege cele mai bune produse pentru tine. Gama variata de manometre presiune oferite sunt disponibile pentru a satisface cerintele fiecarui mediu de masurare. Opteaza pentru produsele pe care le doresti in raport cu aplicatia si cu precizia pe care o asigura. Compania Alitatun pune la dispozitie manometre presiune fiabile la preturi convenabile a caror precizie de masurare a presiunii este ridicata.

Manometrele de presiune sunt cele mai cunoscute dintre toate tipurile de manometre oferite. Produsele puse la dispozitie sunt oferite de producatori renumiti in domeniu, la preturi accesibile si cu posibilitatea de achizitie simpla si rapida. Specialistii firmei Alitatun iti vor putea oferi mai multe informatii pentru produsele oferite. Consulta catalogul firmei Alitatun pentru a putea alege modelul adecvat de care ai nevoie. Pentru a comanda un anumit tip de instrument si accesoriile aferente, contacteaza reprezentantii firmei Alitatun.

De ce sa optezi pentru manometre de presiune?

O prima ratiune ar fi exactitatea si masuratorile precise pe care le ofera. Apoi, ar fi gama variata de produse pusa la dispozitie de catre Alitatun. Vei putea alege dintre produsele oferite manometre de tip Open-Front si Solid Front, manometre de presiune joasa si de presiune diferentiala, manometre de test, cu carcasa pastrata si manometre standard. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standarde ridicate in materie de catre Te.Ma. Durata de viata a acestor produse este ridicata in conditiile in care se respecta limitele de temperatura si presiune pentru care sunt concepute. Acest tip de manometru este utilizat pentru diferite medii, de la cele curate si inerte pana la cele corozive. Unele modele de manometre pentru presiune sunt concepute special pentru medii puternic corozive, iar unele pentru fluide cu sedimente, avand un separator de fluid.

Manometrele pot avea diferite variante de instalare, dar performantele acestora sunt la fel de bune. Realizate conform normativelor, manometrele asigura o precizie si o citire usoara, fiind realizate din materiale sigure. Manometrele pot fi utilizate in diferite industrii, cum ar fi in industria chimica, petrochimica, alimentara, farmaceutica si cea de instalatii. Produsele au clase diferite de acuratete si pot fi utilizate in medii variate, dupa modul constructiv.

Despre Alitatun!

Intra pe site-ul firmei si consulta catalogul online pentru a alege modelul adecvat de manometru si accesoriile potrivite care sa indeplineasca cel mai fidel cerintele si exigentele tale. Pe langa manometre de presiune, Alitatun ofera diverse echipamente si produse de control si masura, specifice domeniului industrial. Toate produsele comercializate sunt aliniate la cerintele de protectie si calitate a mediului. Infiintata in Barlad, Alitatun detine o vasta experienta in acest domeniu si iti poate oferi informatiile de care ai nevoie in aceasta materie. Achizitioneaza manometre de presiune de la Alitatun pentru a acoperi nevoile tale. Pe site sau la reprezentantii firmei Alitatun vei putea afla toate informatiile de care ai nevoie despre manometre de presiune.

Datele de contact ale firmei Alitatun

Adresa firmei: Str. Cerbului, Nr 29, Barlad

Telefon: 0235 416 560

Email: office@alitatun.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>