Echipamente Industriale
July 16, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Mall-bb.ro-Generator de curent, la un click distanta. Branduri cu traditie, oferte avantajoase

Mall-bb.ro-Generator de curent, la un click distanta. Branduri cu traditie, oferte avantajoase

Cauti o sursa alternativa de curent pentru spatiile industriale si rezidentiale? Vrei sa fii complet acoperit in cazul unor pene sau fluctuatii de curent? In cazul  acesta nu trebuie sa-ti lipseasca un generator de curent. Poti opta pentru unul pe benzina sau diesel, in functie de necesitati si in functie de tipologia spatiilor pe care doresti sa le alimentezi. Indiferent de alegeri, un generator de curent in garanteaza un stil de viata conforabil, lipsit de stres si , bineinteles, lipsit de ¨clasicele¨ pene de curent.

Generator de curent, in gama completa si la preturi excelente gasesti in oferta Mall.bb.ro, magazinul online ce apartine companiei BB Com Consultativ, companie specializata in comertul cu scule si unelte, dispozitive, utilaje si echipamente de protectie. Iti propunem cele mai noi modele de generatoare, toate furnizate de la nume cu prestigiu in domeniu, printre care  Kipor, Stanley, Robin Subaru, Briggs & Stratton, Matrix, Green Field, Pramac si Tecnogen.

Generatoarele de curent electric sunt o optiune tot mai populara pentru toti cei care vor sa aiba garantia unui curent neintrerupt, de calitate! Adapteaza-te tendintelor si achizitioneaza generator de curent, de pe www.mall-bb.ro.

Generator de curent-Sursa alternativa de confort!

Alimentarea cu curent electric a locuintelor poat fi mai ieftina decat ti-ai putut imagina. Cu un generator de curent electric, facturile la intretinere scad considerabil, in timp ce beneficiile sunt ¨livrate¨ la pachet. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de un generator de curent electric este calitatea curentului furnizat. Cu alte cuvinte, prin intermediul unui astfel de echipament spui adio fluctuatiilor de curent si avariilor.

Ce este un generator de curent?

Generatorul de curent este un echipament la indemana oricui doreste sporirea nivelului de confort in locuinte (si nu numai) dar si optimizarea costurilor de intretinere. Generatorul de curent poate fi o alternativa optima si pentru zonele lipsite in totalitate de o sursa de curent electric (case de vacanta, santiere de constructii, constructii provizorii, etc.).

Generatoarele de curent sunt aparate formate din monitoare termice si alternatoare de curent montate pe un suport metalic, cu suporti antivibratii si panouri de comanda.

Tipuri de generatoare

Generatoarele electrice pot fi monofazate si trifazate, pe motorina sau benzina, cu pornire la sfoara, cu pornire electrica si cu pornire automata, sau generatoare fixe si mobile. Generatoarele mobile pot fi utilizate in cazuri de urgenta, in timp ce generatoarele fixe pot deveni chiar sursa principala de alimentare a locuintelor.

Atentie: atunci cand alegi generatorul de curent electric trebuie sa fii atent si la tipul de racire.  Pentru o functionare optima, generatoarele cu racire pe aer au nevoie de aerisire foarte buna. Dezavantajul: sunt zgomotoase. Ca solutie la aceasta problema vin generatoarele cu racire pe baza de lichid, care sunt mult mai silentioase dar si mai rezistente.

De unde comanzi generatoare de curent?

Daca vrei sa ai garantia unui generator de curent fiabil, rezistent si cu un consum de energie optim, apeleaza la Mall-bb.ro, magazin online ce-ti ofera accesul la tot ceea ce te intereseaza in materie de unelte, utilaje, echipamente de productie, etc.

Mall-bb.ro iti propune generatoare in varianta completa, de la modele digitale si de tip inverter, pana la echipamente insonorizate, cu automatizare, stationare sau portabile (prevazute cu roti si maner pentru facilitarea transportului) si multe altele. Acestea sunt utile in aplicatii casnice si nu numai.

Pentru comenzi online generator de curent, acceseaza www.mall-bb.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>