Echipamente Industriale
March 30, 2015 posted by Olivia

Magneti samariu – produse de calitate doar de la Euromagnet

Magneti samariu – produse de calitate doar de la Euromagnet

Esti in cautare de magneti samariu care sa iti fie folositori in anumite activitati specifice domeniilor in care se lucreaza cu temperaturi foarte inalte sau pentru aplicatii precum microelectronica? Noi iti recomandam sa iei legatura cat mai repede posibil cu cei de la Euromagnet si sa te bucuri de oferta generoasa pe care aceasta firma ti-o pune la dispozitie.

Magneti samariu – ce inseamna?

Magnetii samariu sunt alcatuiti din pamanturi rare, iar la baza compozitiei lor se afla elemente precum cobalt si samariu. Acesti magneti sunt magneti foarte puternici si au fost descoperiti in urma cu aproximativ 50 de ani. Magnetii sin samariu, referindu-ne aici mai ales la magnetii din samariu si cobalt (SmCo), se aseamana foarte bine cu magnetii din neodim. Acest tip de magneti este considerat apartinand clasei de supermagneti si domeniile lor de intrebuinatre sunt diverse.

Conform specialistilior, putem avea doua clase de magneti samariu:

- magneti samariu SmCo5

- magneti samariu SmCo17 – binenteles, acest tip de magnet are forta coercitiva mult mai mare decat cea a magnetului din prima clasa.

Printre avantajele pe care le ofera acesti magneti samariu se numara faptul ca nu se corodeaza, nu sunt afectati de factori externi, sunt stabili si nu au nevoie de o suprafata de protectie.

La ce se folosesc magneti samariu?

Printre intrebuintarile specifice magnetilor din samariu se numara urmatoarele:

- Microelectronica

- Ca instrumente medicale detectoare

- Pentru generatoare eoliene

- Pentru generatoare

- Pentru radare

- Pentru industria de armament

- In domeniile unde se folosesc temperaturi inalte

Toate aceste intrebuintari ale magnetilor din samariu certifica faptul ca acesti magneti sunt foarte calitativi si, cu siguranta, iti vor usura munca din domeniile in care ai mare nevoie de ei. In comparatie alti magneti, pretul unor magneti samariu este mai ridicat. Cu toate acestea, magnetizarea lor este foarte puternica si pot permite reducerile dimensionale. Acest tip de magneti sunt ideali pentru utilizarea in aplicatiile electromagnetice, deoarece au un grad de resitenta foarte mare la campurile externe demagnizatoare. Magnetii samariu se obtin din pulbere, in urma actiunii unui proces metalurgic.

Firma Euromagnet, a carei sediu se afla in Cluj-Napoca, iti pune la dispozitie o gama variata de magneti samariu de foarte buna calitate. Cu o experienta de peste 8 ani, companie Euromagnet este renumita pentru produsele calitative pe care le pune la dispozitia oricarui client, pentru profesionalism, pentru diversitate si preturi de exceptie. Acum este foarte simplu sa intri in posesia unor magneti samariu. Trebuie doar sa iei legatura cu reprezentantii firmei Euromagnet, atat prin telefon cat si prin e-mail, si sa plasezi comanda. Fara nici o indoiala, comanda va fi livrata cat mai repede cu putinta si in conditii de maxima siguranta si profesionalism. Euromagnet urmareste sa respecte in totalitate cerintele fiecarui clinet in parte si sa ofere cele mai potrivite solutii.

De la Euromagnet puteti achizitiona magneti samariu a caror garantie este de 5 ani. Acest terment de garantie este dovada perfect pentru a te convinge ca ai facut o alegere inspirata si ca investitia ta este una de succes. Nu mai sta pe ganduri si bucura-te de magneti samariu de calitate, comercializati de firma Euromagnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>