Echipamente Industriale
March 13, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Magnet Centar-Nivela optica, la un click distanta!

Magnet Centar-Nivela optica, la un click distanta!

Lucrezi ca topograf si vrei sa-ti usurezi munca de teren prin intermediul unor echipamente inovatoare? Cauti un furnizor de echipamente topografice care sa-ti garanteze nu doar instrumente performante, ci si preturi accesibile? Pentru ambele situatii apeleaza la Magnet Center, societate ce are ca principal obiect de activitate comercializarea de scule si echipamente destinate domeniului constructiilor, dar si altor segmente de activitate, fie hobby sau profesionale.

In oferta Magnet Center gasesti nivela optica cu un design ultramodern, obiectiv puternic si carcasa metalica stabila. In functie de exigente, poti opta pentru nivela optica cu accesorizari suplimentare. Modelele dispun compesator cu magnet de amortizare, nivela sferica cu pentaprisma, cuplaj de siguranta cu frictiune si posibilitate de manevrare din ambele parti.

Poti comanda chiar acum nivela optica de inalta precizie, accesand www.sculesantier.ro- magazinul online marca Magnet Center. Prin shopping-ul online scapi de umblatul prin magazinele de specialitate, si in plus, obtii un pret mult mai bun. Livrarile se efectueaza rapid, in toata tara! Avantajos si rapid!

Nivela optica-Precizie inalta, tehnologii de top!

Topografii sunt solicitati sa proiecteze, sa construiasca si sa verifice autostrazi, drumuri si alte domenii de natura urbanistica. Nu intamplator, topografia este considerata indispensabila in mai multe arii ale ingineriei. Masuratorile executate de topografi ofera nu doar precizie inalta ci si informatii vitale cu privire la caracteristicile unui spatiu (descrierea amanuntita  a unui loc sub raportul asezarii, configuratiei, modul in care sunt dispuse in spatiu elementele unui ansamblu).

Munca elaborata efectuata de topografi ar fi inutila si departe de realitate fara ajutorul unor instrumente adecvate de masurare. Din echipamentul unui topograf cel mai important echipamente este nivela optica.

Ce este nivela optica si care este rolul ei?

Nivela optica (nivela topografica) este un instrument optic  sau electronic de mare precizie folosit la masurarea directa , pe teren, a diferentelor de inaltime intre doua puncte prin citirea unei mire sau prin decodarea unui semnal reflectat de o baliza electronica, radio sau laser, folisit in efectuarea masuratorilor topografice.

O nivela este alcatuita dintr-un telescop care se roteste pe o axa verticala. Instrumentul este utilizat pentru a crea o linie de vizare orizontala astfel incat sa poata fi determinate diferentele de inaltime si sa poata sa fie efectuate jalonarile.

Nivela optica, doar prin Magnet Center

Ori de cate ori ai nevoie de echipamente speciale pentru masuratori topografice, contacteaza-i pe cei de la Magnet Center, sau mai simplu, viziteaza-le magazinul online si alege din sutele de produse.

Magnet Center comercializeaza nivela optica in varianta clasica sau digitala, cu performante ridicate si design compact, usor de transportat si usor manevrabil. Instrumentele sunt destinate utilizarii in mediul exterior (carcasa metalica stabila cu protectie). Anumite modele sunt prevazute cu buton de focusare mare pentru o imagine clara a tintei si posibilitate nelimitata de setare a unghiurilor.

Nivela optica poate fi comandata la un pret excelent si cu accesorizari complete (trepied, mira telescopica cu cod de bare, etc.)

Asadar, pentru nivela optica in gama completa, apeleaza la Magnet Center si bucura-te de oferte avantajoase! Magazinul nostru online te intampina cu zeci de modele, toate furnizate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu!

Pentru mai multe informatii, viziteaza magazinul nostru online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>