Industria Grea
December 11, 2014 posted by Andreea Macovei

Laurex Prod furnizeaza piese din aliaje neferoase!

Laurex Prod furnizeaza piese din aliaje neferoase!

Daca esti in cautare de piese din aliaje neferoase atat pentru afacerea ta, cat si pentru uzul propriu, ar trebui sa arunci o privire peste oferta celor de la Laurex Prod si cu siguranta, vei avea de unde alege. Toate aceste piese sunt calitative si le vei gasi la cele mai bune preturi de pe piata de specialitate. Aceasta companie pune la dispozitia tuturor celor interesati diverse modele de bucse, bare, roti melcate, semicuzineti, piese de diferite configuratii si multe alte. In cazul in care iti doresti sa ai mai multe informatii cu privire la aceste piese din aliaje neferoase, reprezentantii firmei iti vor raspunde mereu la intrebari.

Care este rolul acestor piese din aliaje neferoase in instalatii si echipamente dintre cele mai diverse?

Toate aceste piese din aliaje neferoase au un rol extrem de important atunci cand intra in componenta instalatiilor si dispozitivelor. Este vorba despre domenii de activitate precum industria chimica, industria constructiilor de masini, industria metalurgica, industria navala, in cadrul carora aceste piese din aliaje sunt de nelipsit. Cei de la Laurex Prod se ocupa cu fabricarea pieselor si, prin urmare, nu trebuie sa iti faci griji ca aceste piese nu se vor potrivi in sectorul tau de activitate.

Cum a fost precizat si mai sus, din categoria acestor piese din aliaje neferoase fac parte bucsele, diverse lucrari de arta, roti melcate, obiecte ornamentale, bare etc. Ele pot fi achizitionate sub diferite forme, dimensiuni si greutati, in functie, bineinteles, de nevoile si preferintele tale; greutatea maxima a pieselor din aliaje neferoase este de pana la 1800 kg. Este indicat ca inainte de a achizitona astfel de piese sa ai in vedere configuratia exacta a pieselor de care ai nevoie, iar pentru un plus de siguranta, poti oricand cere ajutor reprezentantilor furnizorului de profil. Laurex Prod este un furnizor de piese din aliaje neferoase mereu la dispozitia ta.

Toate aceste piese din aliaje neferoase fabricate de catre Laurex Prod respecta intocmai legislatia in vigoare cu privire la executarea acestor produse. De asemenea, compania se poate lauda cu echipamente moderne, de ultima generatie cu ajutorul carora pot face fata cu brio oricarei solicitari din partea clientului. Caracteristicile de baza ale pieselor din aliaje neferoase tin de durata de exploatare indelungata, rezistenta la coroziune, durabilitate, flexibilitate etc. Alege Laurex Prod pentru produse eficiente, performante care pot fi folosite intr-o varietate de sectoare ale industriei, bucurandu-te si de consultanta tehnica din partea personalului specializat!

Piese din aliaje neferoase gasesti la Laurex Prod!

Compania Laurex Prod cu sediul in Ramnicu Sarat se ocupa cu turnarea aliajelor neferoase, proces in urma caruia rezulta piese din aliaje neferoase cunoscute si sub denumirea de semifabricate turnate. Toate aceste produse pot fi achizitionate atat de companii din tara, cat si de companii din strainatate. Totodata, clientii doritori au la indemana si o multitudine de utilaje si aparate de masura precum strunguri universale, freze, polizoare, aparate de sudura, pirometre optice, cuptoare basculante cu creuzet de grafit etc. In functie de ceea ce vrei, poti lua legatura cu cei de la Laurex Prod pentru mai multe informatii privind produsele sau o posibila comanda.

Expertul tau in piese din aliaje neferoase este Laurex Prod! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>