Industria Grea
September 17, 2014 posted by Lavinia Bilba

Laurex Prod confectioneaza lingouri din alama!

f3fc76fd986d4013ea8c14e8e5891badPentru cei care doresc lingouri din alama, Laurex Prod ofera o varietate de astfel de produse. Indiferent de complexitatea fiecarei solicitari, clientii vor fi tratati in aceeasi masura, iar exigentele acestora vor fi respectate cu strictete. Solicitarile vor fi luate in considerare cu seriozitate, prompt, cu profesionalism si eficienta. Aceste lingouri din alama respecta standardele europene si legislatia in vigoare in acest domeniu. Pentru cei care doresc achizitionarea unor astfel de produse, trebuie sa ia legatura cu echipa firmei si sa ia informatiile necesare pentru a fi pe deplin multumiti.

Lingourile sunt o masa sau bloc de alama sau alt metal, care se obtine prin turnare in lingotiera. Acesta are, de regula, o forma paralelipipedica si poate fi prelucrat ulterior. Fie ca este vorba de persoane fizice sau juridice, acestia pot solicita serviciile oferite de Laurex Prod pentru a obtine lingouri din alama de calitate. Cunostintele vaste si echipamentele performante utilizate garanteaza obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor clientilor. Contacteaza echipa firmei si te vei convinge imediat de calitatea lucrarilor si produselor oferite.

Despre lingouri din alama!

In functie de fiecare solicitare in parte, expertii firmei iti vor oferi lingourile din alama la dimensiunile, caracteristicile si greutatea dorita. Compania pune accentul pe calitatea produselor, oferind in acealasi timp si preturi competitive. Avand o experienta indelungata in domeniu, echipa iti va oferi solutii profesionale, customizate si eficiente, menite sa iti aduca satisfactia deplina. Echipa flexibila a firmei se adapteaza necesitatilor fiecarui client in parte, indiferent de complexitatea lor. Materialele de exceptie din procesul de productie si cunostintele vaste din domeniu iti ofera posibilitatea obtinerii unor rezultate pe masura celor mai exigente asteptari. Portofoliul bogat de clienti si comenzi preluate, reflecta capabilitatea personalului de a oferi doar ce e mai bun. Produsele sunt destinate atat firmelor din tara, cat si din afara tarii.

Firma dispune de o gama larga de utilaje si aparate de masura si control astfel ca ai garantia obtinerii unor produse de diferite configuratii din materialele alese. Toate aceste echipamente sunt in conformitate cu standardele UE pentru realizarea unor piese si obiecte corespunzatoare normelor si cerintelor. Misiunea firmei este de a obtine satisfactia deplina, dezvoltand colaborari de incredere, respect, seriozitate, promptitudine sau eficienta. Daca ai nevoie de informatii despre produsele si serviciile oferite, trebuie sa iei legatura cu specialistii firmei si vei primi tot suportul necesar.

De ce sa apelezi la Laurex Prod?

Compania se coupa de turnarea aliajelor neferoase oferind produse atat in tara, cat si in strainatate. Printre produsele oferite se numara bare, roti melcate, obiecte ornamentale si lucrari de arta, piese de diferite configuratii. Semifabricatele sunt destinate diferitelor industrii, cum ar fi metalurgice, constructiilor de masini, chimice si industriei navale. Toata aparatele si utilajele de care firma dispune sunt in conformitate cu standardele UE. Alegand compania Laurex Prod vei avea un colaborator de incredere, a carui activitate se poate baza pe incredere, eficienta, comunicare, seriozitate si promptitudine. Obtine lingouri din alama de la Laurex Prod de calitate si la preturi avantajoase.

 

Datele de contact ale firmei Laurex Prod

Adresa firmei: Str. Balta Alba, Bl. D2, Ap.5, Ramnicu Sarat

Telefon: 0722 773 610

Email: voicuoprea@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>