Echipamente Industriale
May 5, 2015 posted by Bianca Hau

Lasere gravura

Lasere gravura

Sunteti reprezentatul unei firme de medicamente si doriti sa realizati inscriptionari pe anumite recipiente, cum ar fi flacoanele de insulina cu echipamente moderne si eficiente? Vreti sa cumparati lasere gravura pentru o linie de productie in cadrul fabricii pe care o aveti in subordine? Va intereseaza sa folositi lasere gravura pentru prelucrarea diverselor tipuri de unelte si piese metalice pentru masini? In acest caz, puteti sa apelati la firma Multitech, prin intermediul careia puteti cumpara lasere gravura la cele mai avatajoase preturi.

Ce este gravura laser?

Pentru a intelege exact cum sunt inscriptionate diferitele obiecte la firma Multiech, este indicat sa  stim exact ce inseamna gravura laser. Astfel, gravura laser semnifica o procedura speciala prin care se inscriptioneaza obiecte precum plastic, sticla, lemn, ceramica, plexiglass, metal, cu ajutorul unui laser special. Procedura prin gravura laser este una delicata, complexa si minutioasa care ofera durabilitate in timp lucrarii pe care se executa. Multitech este cea mai buna solutie pentru lasere gravura performante si de foarte buna calitate.

Ce tipuri de lasere gravura va sunt puse la dispozitie de firma Multitech?

Laserele gravura pe care vi le propune firma Multitech sunt foarte performante si au capacitatea de a realiza aproape orice lucrare de acest tip. Gravurile care rezulta din utilizarea de lasere gravura au un design compact, costuri reduse, sunt usor de intretinut, au o durata indelunga de exploatare, precizie, au o constructie robusta si beneficiaza de protectie impotriva falsificarii. Iata mai jos prezentate cateva din modelele de lasere gravura pe care le puteti gasi pe site-ul multitech.ro al firmei Multitech

Foba C.0100- laser compact, mic, pretabil pentru a marca dispozitive si componente electronice. Acest tip de laser gravura are capacitatea de a aplica date complexe si variabile pe produse aflate in miscare si pe cele statice.

Foba DP10GS-  laserul cu car este prevazut are o putere foarte mare. Se foloseste cu precadere in cadrul sectoarelor de securitate si identificare (pentru personalizarea pasapoartelor, ecusoanelor sau cartilor de identitate) si in industria autovehiculelor sau pentru gravarea materialelor metalice sau a pieselor.

Foba V.0020-uv- se folosesc in domeniul medical, in industria autovehiculelor. Este un laser foarte fin si cu vaste posibilitati de utilizare.

Fova LP 100- are o putere de 100W,poate fi folosit in statii de lucru, pentru masini speciale sau in cadrul unor linii de productie. Acest model din categorie lasere gravura este cel mai puternic laser de marcare existent in acest moment de piata. Se poate folosi pentru instrumente medicale, unelte, scule, tastaturi, rulmenti, placute de identificare, panouri de control etc.

Foba Seria Y.0X00-fc- este foarte util pentru a marca materiale plastice, materiale care sunt greu de marcat si metale. Are ca domenii de aplicatie: cabluri, tevi, fire, tehnologii medicale, autovehicule, unelte, matrite etc.

Cum puteti sa luati legatura in vederea comandarii de lasere gravura cu firma Multitech?

Firma Multitech este localizata in orasul Sacele, din judetul Brasov, fiind o firma de inalta prestanta, recunoscuta la nivel national pentru calitatea produselor oferite. Competenta, seriozitatea, profesionalismul si calitatea sunt atuurile acestei firme brasovene, prin intermediul careia puteti beneficia de cele mai performante si moderne lasere gravura pentru afacerea dumneavoastra. Puteti contacta reprezentantii firmei fie prin e-mail fie prin telefon sau fax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>