Echipamente Industriale
September 5, 2015 posted by Bianca Hau

Lampi stradale cu LED – solutia viitorului din oferta companiei Solar Watts

Lampi stradale cu LED – solutia viitorului din oferta companiei Solar Watts

Iluminatul stradal va fi intotdeauna o chestiune intens dezbatuta. Autoritatile cauta mereu solutii de economisire a energiei electrice si a facturilor la curent, insa in zadar. Insa de acum inainte, acest lucru este posibil, pentru ca o companie isi da toata silinta ca in Romania sa existe un progres in acest sens. Lampile stradale cu LED sunt economice, nu au o lumina orbitoare, insa este suficienta pentru ca oamenii sa vada pe unde merg, nu contin substante nocive, au o durata de functionare indelungata, si pot fi folosite atta in parcari, cat si in garaje, autostrazi, parcuri, alei, strazi, etc. Compania Solar Watts va sta la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a schimba metoda ilumiatului pe strada, la dvs. acasa, in cadrul business-ului pe care il detineti, si lista poate continua. Iluminatul cu LED este solutia viitorului din toate punctele de vedere!

Caracteristici si avantaje lampi stradale cu LED

Lampile stradale cu LED nu sunt inca foarte cunoscute sau des utilizate in tara noastra, insa ar trebui sa fie. Acestea asigura facturi mai mici la energia electrica, nu au nevoie de mentenanta si intretinere, poluarea cu CO2 este redusa, si in plus, sunt si foarte solide si rezistente. Mai mult decat atat, lampile stradale cu LED, ca de altfel majoritatea metodelor de iluminat cu LED au o durata de functionare de pana la 50.000 de ore, pornirea se face in mod automat si fara intarzieri, si rezista cu succes la socuri si temperaturi scazute. De asemenea, ele se potrivesc aproape in orice tip de spatiu, in aer liber.

Produsele ce intra in categoria lampi stradale cu LED au aprobarea CE si ROHS, sunt fabricate din cele mai bune materiale, au o etansare perfecta si o rezistenta crescuta. LED-urile asigura aprinderea instantanee si intensitatea variabila a acestora, iar despre deteriorari nici nu poate fi vorba, indiferent ca este vorba de o pana de curent. Randamentul luminos este in continua imbunatatire, daca decideti sa apelati la compania Solar Watts pentru achizitionarea de lampi stradale cu LED, astfel incat acest tip de iluminat devine, usor dar sigur, solutia preferata de toti romanii.

Lumina emisa de lampile stradale cu LED este directionata acolo unde este neceesar, si nu dispersata in toate directiile. LED-urile, de fapt, emit lumina in mod emisferic, reducand in mod semnificativ acea asa zisa “risipa de lumina”. Sursele de iluminat cu LED pot fi foarte compacte, au dimensiuni reduse, si un design modern si inovator!

De ce ati alege lampi stradale cu LED de la Solar Watts?

Compania Solar Watts isi are domiciliul in Braila si se ocupa cu producerea, importul, distributia si montarea de panouri solare, dar si de corpuri de iluminat cu LED. Exista iluminat stradal cu LED, dar si casnic si industrial, pentru ca Solar Watts se gandeste  la toti utilizatorii din Romania. Aveti la dispozitie o gama variata de produse, printre care mentionam lampi stradale cu LED, lampi industriale sau spoturi cu LED, corpuri de iluminat si aplice cu LED, cu un consum cu pana la 80 la suta mai mic. Investiti in viitor, alegeti lampi stradale cu LED de la Solar Watts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>