Echipamente Industriale
March 28, 2015 posted by Bianca Hau

La Tehnisting gasesti butelii oxigen medical la super preturi

La Tehnisting gasesti butelii oxigen medical la super preturi

Toate spitalele ar trebui dotate cu echipamente medicale de ultima generatie si consumabile de buna calitate. Este si cazul buteliilor umplute cu oxigen medical, lipsa lor fiind inacceptabila. Pentru a beneficia de produse viabile, cum sunt aceste butelii oxigen medical, comercializate la preturi acceptabile apeleaza la compania Tehnisting.

Cauti butelii oxigen medical?

Daca nu ai auzit pana acum de numele Tehnisting inseamna ca nu ai avut nevoie de serviciile si produsele pe care acestia le comercializeaza. Afla ca este numele sub care o companie serioasa din Buzau isi desfasoara activitatea, fiind considerata o companie de top pe piata de specialitate. Oferta este complexa si cuprinde butelii, instalatii de stins incendii, consumabile sudura, sau accesori industriale. Toate produsele se gasesc la preturi accesibile, iar calitatea este incontestabila. Pe langa gama larga de produse distribuite compania asigura si o serie de servicii prestate la cele mai inalte standarde. Compania asigura proiectarea si executia gazelor industriale si a sistemelor antiincendiu.

Compania exceleaza cand vine vorba de butelii oxigen medical. Acestea sunt umplute la o presiune de 200 bari si se gasesc la diferite capacitati, mai exact la 5, 10, 20, 40 si 50 de litri. In functie de capacitate, buteliile au dimensiuni diferite. Pentru siguranta mediului, transportul buteliilor comandate de clienti este asigurat in cele mai bune conditii. Bineinteles ca transportul este autorizat ADR si se efectueaza cu masini special echipate.

Comanda butelii oxigen medical de la Tehnisting

Clinicile si centrele medicale folosesc un numar mare de butelii oxigen medical. Importanta lor este clara, iar lipsa acestora iese din discutie. Oxigenul este utilizat in diferite interventii si are rolul de a salva viata pacientilor. Un spital nu poate sa functioneze fara o dotare corespunzatoare.

In cadrul oricarui spital trebuie respectate anumite reguli de igiena si trebuie asigurate o serie de echipamente de specialitate. Asta pentru a garanta clientilor cele mai bune conditii. Prin urmare produsele si serviciile oferite trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Deoarece nevoile difera de la un spital la altul si capacitatea buteliilor este variata. Tehnisting comercializeaza butelii de 5 litri pana la 50 litri. De asemenea compania distribuie si butelii cu sistem Viproxy de 5 litri sau 10 litri. Toate buteliile au siguranta in functionare, nu se deterioreaza in timp si se utilizeaza cu usurinta. Compania comercializeaza alaturi de buteliile de oxigen si accesoriile aferente: masca de oxigen, debitmetre, umidificatoare, furtunuri flexibile, etc. Nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu transportul buteliilor deoarece este asigurat tot de Tehnisting.

Indiferent de necesitatile pe care le ai la Tehnisting vei gasi exact produsele de care ai nevoie fara sa fii obligat sa investesti prea mult. Toate produsele se gasesc la preturi competitive si au o calitate deosebita.

Daca vrei sa colaborezi cu o echipa responsabila, serioasa si prompta, atunci este cazul sa iei legatura cu cei de la Tehnisting. Contacteaza compania printr-un apel la numarul 0727.736.029 sau trimite un email la adresa office@tehnisting.ro. Comanda chiar acum butelii oxigen medical pentru centrul medical pe care il coordonezi. Asigura pacientilor cele mai bune servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>