Industria Energetica
June 21, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Izolatori electrici de calitate numai de la Industrial Trading

Izolatori electrici de calitate numai de la Industrial Trading

Izolatori electrici de calitate superioara realizati din materiale de ultima generatie iti sunt pusi la dispozitie de firma de renume Industrial Trading. Acesta firma comercializeaza izolatori electrici realizati din material polimeric, rasina epoxidica sau cauciuc siliconic. Firma Industrial Trading este importator si distribuitor de produse ce sunt omologate ENEL, acest lucru dovedind din plin calitatea si mai ales disponibilitatea produselor pe piata, data fiind omologarea acestora.

Izolatori electrici – ce sunt aceste echipamente?

 

Izolatori electrici sunt elemente destinate transportului energiei electrice si sunt montati pe stalpii electrici care ajuta la distribuirea energiei catre consumatori.

Izolatorii electrici sunt realizati din materiale care nu conduc curentul electric. Aceste materiale sunt: material polimeric, rasina epoxidica sau cauciuc siliconic.

Izolatori electrici – materiale din care sunt realizati acestia

 

Izolatorii electrici sunt realizati din materiale speciale care au proprietati dielectrice, materiale pe care le vom arata in cele ce urmeaza.

Materiale polimerice au o durata de viata care depinde de factorii de mediu local. Procesul de imbatranire a izolatiei este complex si se datoreaza interactiunii mai multor procese, care in final conduc la distrugerea sau strapungerea izolatiei. Factorii de mediu ce contribuie la degradarea suprafetei de izolatie sunt: reziduri poluante ce se strang pe suprafata izolatorului, radiatia ultravioleta ce produce fisuri ale materialului, precipitatiile care produc scaderea rezistentei de izolatie si cresterea curentului de scurgere.

Izolatorii electrici realizati din cauciuc siliconic cu inima de rasini sintetice ce sunt armate cu fibre de sticla au proprietati electroizolante si de rezistenta mecanica deosebit de bune. Invelisurile si fustele izolatorilor ce sunt realizate din cauciuc siliconic asigura o comportare antipoluare deosebita datorita proprietatilor hidrofobe ale materialului folosit la realizarea lor. Au o rezistenta mare la actiunea distructiva a radiatiei ultraviolete si a descarcarilor accidentale (conturnarilor).

Izolatori electrici – avantajele utilizarii acestora

 

Fiind realizati din materiale descoperite relativ recent, acesti izolatori electrici inglobeaza in compozitia lor o tehnologie avansata, fapt ce ii califica drept cele mai bune achizitii de pe piata actuala:

- Acesti izolatori genereaza costuri reduse de intretinere, deoarece nu mai este necesara curatirea periodica a izolatorilor de reziduurile poluante, datorita proprietatilor lor hidrofobice;

- Conduc la o reducere a costurilor generate de transport si instalare, in comparatie cu izolatoarele clasice din ceramice sau de sticla;

- Au o greutatate cu 30% mai mica fata de izolatoarele ceramice;

- Au un raport calitate-pret net superior tuturor celorlalte tipuri de izolatoare;

-Nu permit formarea zonei conductoare la aparitia curentului de scurgere sau arcului de suprafata.

Apeland la produsele comercializate de catre firma Industrial Trading vei beneficia de izolatori electrici de calitate superioara ce iti sunt pusi la dispozitie la cele mai avantajoase preturi. Produsele comercializate de Industrial Trading, si aici ne referim la izolatori electrici, sunt omologate ENEL, acest lucru fiind un certificat al calitatii si a faptului ca pot fi folositi in distributia energiei electrice deoarece indeplinesc toate standardele de calitate si securitate aplicabile la noi tara.

Colaborarea ta cu firma Industrial Trading nu poate fi decat una benefica, produsele comercializate de catre acestia te vor ajuta sa realizezi investitiile propuse de tine cu preturi deosebit de bune.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege izolatori electrici de la Industrial Trading. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Industrial Trading? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0742-107.930 si 0264-313.999 sau trimite un e-mail pe adresa office@industrial-trading.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>