Echipamente Industriale
November 12, 2015 posted by Bianca Hau

iTechSol-Pompe de caldura, investitia momentului!

iTechSol-Pompe de caldura, investitia momentului!

Facturi la intretinere mult prea mari? Este timpul sa treci la confortul de tip ¨ECO¨. Mai exact, descopera avantajele unor pompe de caldura si schimba-ti radical stilul de viata. Diferentele se vor vedea nu doar la buzunar ci si la nivelul de confort resimtit in propriul camin.

Pentru pompe de caldura in gama completa si la preturi accesibile, consulta oferta celor de la iTechSol, companie ce are ca principal domeniu de activitate oferirea de produse si solutii menite sa imbunatateasca stilul de viata al consumatorilor si sa scada consumul de resurse ale pamantului prin folosirea energiei regenerabile.

iTechSol vine in intampinarea ta cu solutii de incalzire din noua generatie a caror perfromante sunt exceptionale si adaptate nevoilor actuale in materie de confort si consum.

Din oferta firmei poti opta, inclusiv, pentru pompe de caldura ideale atat pentru incalzirea incaperilor cat si pentru producerea apei calde menajere si racirea pe timpul verii. Asadar, iTechSol iti asigura alternative 3 in 1, pentru acasa sau pentru spatiile in care iti petreci majoritatea timpului.

Pompe de caldura-Confortul din viitor, in varianta actuala!

Tentati de ideea utilizarii unor resurse inepuizabile dar si de costurile la intretinere mult mai mici, numeroase persoane adopta stilul eco friendly si achizitioneaza pompe de caldura. Gratie economiei considerabile de energie electrica, fiabilitatii ridicate, cheltuielilor de service reduse si de avantajele ecologice, pompele de caldura castiga din ce in ce mai mult teren si pe piata interna.

Ce trebuie sa stii despre pompele de caldura?

In general, o pompa de caldura este un mecanism care pompeaza caldura dintr-un mediu in altul (frigiderul este o pompa de caldura la fel si aparatul de aer conditionat). Pompele de caldura au compresoare, agent frigorific si pompeaza caldura dintr-un madiu cu mai putina caldura, intr-un mediu cu mai multa caldura.

Pompa de caldura este un echipament care furnizeaza energia termica (caldura/frig), preluand energia acumulata in sol, in ape freatice sau din aer. Astfel, deosebim urmatoarele tipuri de pompe de caldura: pompa tip apa/apa, pompe apa/sol, pompe tip aer/apa.

Ce avantaje ofera o pompa de caldura?

Utilizand o pompa de caldura, devii independent fata de combustibilul lichid sau gazos, ceea ce se traduce prin economii majore, inclusiv grija pentru mediul inconjurator si resursele acestuia. Avand instalata o pompa de caldura, utilizezi, practic, potentialul de incalzire al naturii, GRATUIT!

Si avantajele unor pompe de caldura nu se opresc aici. Iata doar o mica parte din restul beneficiilor:

-        costuri mici pentru intretinere si service

-        nivel redus de zgomot

-        zero poluare

-        siguranta deplina: nu exista pericol de intoxicare, incendii sau explozii

-        nu neceista avize sau autorizatii speciale

De unde comanzi pompe de caldura?

Pentru pompe de caldura din noua generatie, apeleaza la un As in domeniu: iTechSol.

Firma iti pune la dispozitie mai multe tipuri de pompe de caldura, in functie de necesitati si exigente. Astfel, poti opta pentru pompe de caldura aer-apa sau pompe de caldura sol-apa. Indiferent de alegeri, cu iTechSol ai garantia unor pompe de caldura inovatoare, cu performante imbunatatite si fiabilitate crescuta.

Pompele de caldura folosesc nivele diferite de tensiune, iar in functie de acest aspect este redata si puterea lor de incalzire/racire.

Pentru comenzi pompe de caldura dar si pentru informatii suplimentare, acceseaza www.panoultau.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>