Uncategorized
November 7, 2014 posted by Silvana Vorovenci

iTechSol – Afla avantajele unor pompe de caldura!

iTechSol – Afla avantajele unor pompe de caldura!

Tehnica de producere a energiei termice din energia existenta in mediul incojurator este disponibila in Romania de putina vreme, insa de beneficiile ei s-au convins numerosi utilizatori casnici si nu numai. Gratie economiei considerabile  de energie electrica, fiabilitatii excelente si cheltuielilor de intretinere reduse, pompele de caldura sunt cu adevarat o investitie optima pe termen lung.

Pompele de caldura utilizate ca sistem de incalzire si apa calda menajera sunt o alternativa foarte eficienta pentru cei aflati in cautarea confortului deplin.

iTechSol, companie ce are ca obiect de activitate comercializarea de produse menite sa imbunatateasca stilul de viata al consumatorilor, vine in intampinarea ta cu o gama diversificata de pompe de caldura de ultima generatie, incorporate cu o tehnologie de top!

Iti punem la dispozitie atat pompe de caldura aer-apa, cat si pompe de caldura sol-apa, recunoscute peste tot in lume pentru randamentul ridicat. Motivul? Caldura extrasa din sol, apa subterana, lacuri sau din aerul de afara este utilizata cu succes pentru producerea caldurii in camin, dar si la producerea apei menajere. Pe scurt, beneficii 2 in 1, costuri aproape de zero!

Compania noastra te intampina nu numai cu solutii ingenioase de obtinere a confortului ci si cu tarife competitive, ideale oricaror proiecte. Pentru alegeri inspirate, de viitor, apeleaza la iTechSol!

Pompe de caldura, sau cum sa obtii un climat ambiental perfect

Iarna sta sa-nceapa, la fel si cheltuielile pentru intretinere. Daca nu vrei ca facturile de intretinere sa-ti inghete buzunarele, este timpul sa te gandesti serios la o alternativa care sa inlocuiasca vechile sisteme de incalzire, mult prea costisitoare din punct de vedere financiar.

Ce spui de o solutie care sa folosesca resurse nelimitate? Chiar daca suna ca un scenariu greu de pus in practica, acest lucru este posibil prin intermediul unor pompe de caldura. Functionarea pompelor de caldura se axeaza pe proprietatea agentului de racire care actioneaza in sistemul inchis de conducte si vaporizeaza la temperaturi scazute de pana la -40 de grade. Aceste sisteme revolutionare isi iau cantitatea de energie din natura. In functie de agentul termic utilizat, pompele de caldura se clasifica astfel:

- pompe de caldura sol-apa (sursa rece-solul, agentul termic-apa)

- pompe de caldura apa-apa (sursa rece-apa, agent termic-apa)

- pompe de caldura aer-apa (sursa rece-aerul, agent termic-apa)

Comparativ cu restul sistemelor de incalzire, o pompa de caldura NU emite noxe, gaze cu efect de sera, deseuri cu efect de ardere si nu prezinta niciun pericol de explozie. Mai mult, o pompa de caldura se dovedeste extrem de eficienta si pentru incalzirea sau preincalzirea apei din piscine.

iTechSol – Pompe de caldura intr-o gama completa, la preturi avantajoase!

Atunci cand vine vorba de confortul tau si al familiei, nu este loc de compromisuri, motiv pentru care este esential sa alegi serviciile si produsele unui furnizor cu traditie in domeniu. In cazul in care nu ai gasit unul, avem solutia: iTechSol. Gratie colaborarilor pe care le are cu parteneri de renume din intreaga lume (Westech Solar, Austria-Email, Taco Nova, Steca Solar, Thermia, Esbe si multi altii), compania reuseste sa asigure clientilor sai produse de o performanta remarcabila.

In oferta iTechSol gasesti o gama variata de pompe de caldura, ideale oricaror aplicatii (fie rezidentiale, fie de alta natura). Poti alege intre pompe de caldura aer-apa, dar si pompe de caldura sol-apa. Indiferent de optiune, cu iTechSol ai garantia unei investitii avantajoase. Adio calorifere reci, adio facturi piperate, adio disconfort si cheltuieli neprevazute!

Pentru a comanda pompe de caldura oferite de iTechSol, acceseaza pagina noastra de internet si consulta intregul catalog de produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>