Echipamente Industriale
February 25, 2015 posted by Silvana Vorovenci

IPC WASH Systems- Furnizor de aspiratoare profesionale SOTECO

IPC WASH Systems- Furnizor de aspiratoare profesionale SOTECO

Detii o spalatorie auto si ai nevoie de echipamente performante prin intermediul carora sa oferi servicii de calitate? Lucrezi in domeniul curateniei si vrei sa ai accesul la echipamente practice si inovatoare? Asigura-te ca dispui de aspiratoare profesionale SOTECO, singurele echipamente capabile sa curete praf, murdarie sau exces de lichide.

Unde gasesti cele mai ieftine aspiratoare profesionale SOTECO? Simplu: la IPC WASH Systems, firma infiintata din dorinta de a oferi solutii corespunzatoare celor care activeaza in domeniul prestarii de servicii de curatenie. Din oferta IPC WASH Systems poti achizitiona echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, carucioare si mop-uri, echipamente automate pentru spalarea autoturismelor, inclusiv aspiratoare profesionale SOTECO.

Aspiratoarele profesionale SOTECO sunt disponibile in 21 de modele unice, cu functii, gabarite, puteri de aspirare diferite, in functie de necesitati si in functie de domeniul de activitate. Echipamentele sunt ideale pentru curatarea industriala, spalatorii auto, curatenie cladiri, ateliere auto, etc.

Aspiratoare profesionale SOTECO-Pentru o curatenie impecabila!

Pete imposibile, praf in mii de straturi si mizerie cat cuprinde. Daca lucrezi in domeniul  serviciilor de curatenie probabil ca esti obisnuit cu un astfel de peisaj. In fond, cei mai multi clienti aleg sa apeleze la servicii profesionale de curatenie in special atunci cand mizeria din jur devine insuportabila si imposibil de inlaturat. Demonstreaza-le clientilor tai ca au toate motivele sa apeleze la tine. Pentru asta trebuie sa dispui de echipamente profesionale capabile sa curete imediat orice urma de mizerie. Incepe cu aspiratoarele profesionale.

Aspiratoare profesionale SOTECO-Servicii curatenie

Aspiratoarele profesionale sunt accesorii indispensabile din ¨arsenalul¨ unei echipe de curatenie. Motivul? Aceste echipamente iti pot simplifica considerabil munca, fiind eficiente, extrem de practice si foarte usor de utilizat. Cu ajutorul unor aspiratoare profesionale, nimic nu mai este o corvoada, in urma lor ramanand doar suprafete igenizate, complet aspirate! Daca vrei sa te bucuri de un astfel de rezultat, alege marcile cu prestigiu in domeniu. Specialistii recomanda aspiratoarele profesionale SOTECO. Echipamentele conving printr-un randament cu mult superior celorlalte modele, dar si printr-un design ultra-modern.

Aspiratoare profesionale SOTECO-Spalatorii auto

Te-ai saturat sa pierzi ore bune la curatatul unei singure masini. Solutia este simpla:  creste productivitatea angajatilor tai cu aspiratoare profesionale SOTECO! Odata utilizate, diferenta va fi vizibila. Cu aspiratoarele profesionale SOTECO iti termini treaba mai repede si poti curata in detaliu fiecare autovehicul, indiferent ca este vorba de o masina sport, ori de una de teren.

IPC WASH Systems-Aspiratoare profesionale SOTECO in zeci de modele, la preturi mici!

Avand o experienta de peste 11 ani in domeniu, IPC WASH Systems stie ce echipamente sa-ti puna la dispozitie astfel incat sa-ti imbunatateasca serviciile. Iti recomandam aspiratoare profesionale SOTECO- echipamente extrem de fiabile si cu functii de ultima generatie.

Cu aspiratoare profesionale SOTECO efectuezi chiar si cele mai complexe lucrari de curatire, in timp record si fara efort. Este mult mai avantajos sa lucrezi cu echipamente profesionale. Consulta oferta IPC WASH Systems si convinge-te!

Dotari aspiratoare profesionale SOTECO

- cap plat de aspiratie

- filtre lavabile de diverse lungimi

- rezervoare pentru reziduuri

- filtre si perii pentru aspiratie

Dotari suplimentare

- motoare de evacuare pentru apa

- perii triunghiulare si rotunde

- cap special pentru tapiterie

- lance telescopica

- perii multifunctionale

Cu IPC WASH Systems faci o investitie buna. De ce?  Pentru ca iti oferim aspiratoare profesionale SOTECO la preturi foarte mici. Afla mai multe de pe www.ipcleaning.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>