Echipamente Industriale
June 25, 2015 posted by Bianca Hau

Investiti inteligent in usi antifoc de la Madra Construct Max!

Investiti inteligent in usi antifoc de la Madra Construct Max!

Va temeti de incendii, si nu doriti ca bunurile dvs. personale si viata dvs. si a membrilor familiei sa fie pusa in pericol de un asemenea dezastru? Nu mai stiti ce masuri sa luati pentru a face fata unui eventual pericol? In afara de alarmele antiincendiu nu cunoasteti nicio metoda prin care sa va protejati de foc? Iata ca acum firma Madra Construct Max va pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona usi antifoc, pentru ca dvs. sa nu va pierdeti agoniseala de o viata, sau, mai rau, viata. Usile antifoc sunt necesare in orice locuinta si in orice companie care se respecta, oprind propagarea flacarilor. Usile antifoc au si un pret care se incadreaza cu siguranta bugetului dvs. si se potrivesc atat in locuinta, cat si in garaj, intr-o hala industriala, in ateliere, cladiri de birouri, spatii comerciale, si in multe alte cazuri. Luati masuri suplimentare si alegeti usi antifoc de la Madra Construct Max!

Madra Construct Max furnizeaza usi antifoc de calitate

In oferta companiei Madra Construct Max veti gasi usi antifoc reversibile si nereversibile, care se deschid spre stanga sau spre dreapta, sau care trebuie personalizate pentru deschiderea intr-o parte. Alegerea in aceasta privinta apartine exclusiv clientului, adica dvs., iar pentru a se incadra in decor, se pot achizitiona chiar si intr-o paleta cromatica diversificata din paletarul RAL.

In orice loc sunt necesare usi antifoc, pentru ca niciodata nu se stie unde loveste necazul. Si nu este indicat sa le cumparati de la firme obscure, de care nici nu ati auzit pana acum, pentru ca s-ar putea sa aveti surprize neplacute. Usile antifoc sunt fabricate din tabla de otel galvanizata, iar interiorul este compus dintr-un material izolant de diverse grosimi, ce asigura o foarte buna protectie, fiind asadar recomandate pentru camere de arhivare, locuri in care se lucreaza cu substante inflamabile sau unde se fac reparatii ale diferitelor dispozitive. Daca ati decis sa comandati usi antifoc de la Madra Construct Max, veti fi placut surprins sa observati ca veti primi si un certificat de calitate cu garantie de 2 ani. Mai mult decat atat, Madra Construct Max asigura livrarea gratuita in tara a usilor antifoc, si montarea la cerere de catre o echipa de profesionisti.

Usi antifoc de la Madra Construct Max si avantajele acestora

            Compania Madra Construct Max se angajeaza sa ofere clientilor sai solutii complete de raspandire a incendiilor, precum usi antifoc, si usi metalice multifunctionale. Aceste usi provin de la producatori de renume, precum Porta Doors, Pinum sau Ninz, si sunt foarte eficiente. Usile antifoc sunt usor de montat, simplu de manevrat si de folosit, oferind o protectie sporita, au un aspect placut si se incadreaza in orice decor, si sunt realizate conform directivelor ISU si normelor europene in domeniu. Comandati cu incredere usi antifoc pentru locuinta sau afacerea dvs. si puneti-va la adapost de asemenea necazuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>