Echipamente Industriale
October 3, 2015 posted by Bianca Hau

InvertoareSudura – site-ul unde gasesti aparate de sudura profesionale

InvertoareSudura – site-ul unde gasesti aparate de sudura profesionale

dfb526eed083ab738ae995e968e7bc54Daca esti interesat sa achizitionezi aparate de sudura profesionale la preturi mai mult decat accesibile, atunci este cazul sa te orientezi catre produsele comercializate de catre compania Metcon Instal. Aparatul de sudura este indispensabil in majoritatea industriilor, prin urmare calitatea trebuie sa fie incontestabila.

De ce sa apelezi la Metcon Instal pentru aparate de sudura profesionale?

Raspunsul este evident! Deoarece compania este foarte bine cotata si detine parteneriate puterinice cu producatori renumiti. Pentru o mai usoara comercializare a produselor, compania detine un magazin online pe care il gasesti accesand pagina InvertoareSudura.ro. Din gama larga de articole distribuite poti comanda: aparate de sudura profesionale, aparate de sudura invertor, aparate de sudura Tig Wig, aparate sudura Mig Mag, aparate de sudura in puncte, aparat de tras tabla, transformatoare de sudura, echipamente protectie sudura, masti de sudura, manusi sudura, imbracaminte sudura, manusi protectie, carote diamantate, etc.

Alege aparate de sudura profesionale distribuite de Metcon Instal

Compania exceleaza cand vine vorba de aparate de sudura profesionale. Din aceasta categorie poti sa alegi diferite modele in functie de necesitati, fiecare model avand caracteristici diferite.

Aparatele de sudura tip invertor au un design compact, un consum redus de energie si se pot folosi utilizand orice tip de electrozi. Detin o tehnologie nou, revolutionara si apartin unor marci bine cunoscute.

Aparatele de sudura Tig Wig sunt ideale pentru a suda o serie de materiale precum inoxul, otelul, aluminiul, cuprul si lista poate continua. Zona sudata este aparata impotriva contaminarii atmosferice cu un gaz protector, mai exact heliu, argon, sau CO2.

Aparatele de sudura Mig Mag asigura o sudare in care rezulta foarte putin fum si zgura.

Aparatele de sudura in puncte se utilizeaza cu usurinta, sunt echipamente fiabile si rezista un timp indelungat. Principala caracteristica a acestor aparate este directionarea energiei spre punctul de sudura, actiune petrecuta intr-un timp foarte scurt. In felul acesta nu se incalzeste prea mult restul piesei. Aceste aparate se utilizeaza cu precadere in industria auto si nu numai.

Alege aparatul care iti este necesar si daca nu stii exact ce produs sa alegi atunci adreseaza-te personalului din cadrul companiei Metcon Instal. Vei fi consiliat corespunzator astfel incat sa alegi cel mai bun produs pentru nevoile tale. Indiferent de domeniul de activitate foloseste aparate de sudura profesionale la cele mai accesibile preturi. Pentru a te convinge intra pe magazinul online InvertoareSudura. Gasesti intreaga gama de produse comercializate de compania Metcon Instal. Pentru fiecare articol exista specificatii tehnice pentru a cunoaste informatiile legate de utilizarea aparatelor. Dupa ce te-ai decis ce produs se potriveste cel mai bine cu nevoile tale, plaseaza comanda. Vei primi coletul in cel mai scurt timp si te vei bucura de produsele comandate.

Daca vrei sa afli mai multe informatii legate de produsele comercializate poti veni la sediul din Bucuresti, Str. Lujerului, Nr. 6, Bl.100, Ap.1, Sector 6, sau poti suna la numarul de telefon 0724.205.471. O echipa specializata iti va asigura consultanta de care ai nevoie. Alege aparate de sudura profesionale care te vor ajuta in activitatea pe care o desfasori si bucura-te de calitatea produselor cumparate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>