Industria Constructiilor
January 8, 2015 posted by Bianca Hau

Invelitori tigla metalica

Invelitori tigla metalica

acb4b5c13de5202daaa2d4bc91a2ddedVreti sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra? V-ati saturat de vechiul apartament si doriti sa va mutati la casa? V-ati extins balconul apartamentului si aveti nevoie de o solutie buna pentru acoperis? Proiectul casei viselor dumneavostra este aproape gata insa nu v-ati hotarat asupra tipului de acoperis pentru care sa optati? Cea mai buna varianta este sa folositi invelitori tigla metalica, iar solutia optima v-o poate oferi firma Amalind.

De ce sa apelati la serviciile firmei Amalind referitoare la invelitori tigla metalica?

Firma Amalind a fost infiintata in anul 2004 avand sediul in municipiul Ploiesti, judetul Prahova. Principala activitate este comertul cu materiale de constructii si din lemn. Totodata, firma Amalind va poate oferi servicii de inalta calitate si anume: sisteme de invelitori tigla metalica sau faltuita, ferestre la mansarda, terase la constructii, iar lista poate continua. Au drept colaboratori firme precum: Lindab, Velux, Fakro.

Care sunt avantajele folosirii de invelitori tigla metalica pentru proiectele dumneavoastra?

Aceste invelitori tigla metalica sunt realizate din otel zincat la cald. Culoarea lor persista in timp datorita protectiei pe ambele parti impotriva coroziunii realizata cu un sistem multistrat. Cateva avantaje folosirii de invelitori tigla metalica sunt urmatoarele: greutate mica  (aproximativ 5 kg/ mp), confera o rezistenta de lunga durata si usurinta in montare. De asemenea, pretul scazut, design-ul placut si gama variata de culori din care puteti alege sunt alte motive  importante pentru care dumneavoastra puteti alege invelitori tigla metalica.

Utilizarea de invelitori tigla metalica pentru proiectele dumneavoastra implica totodata, folosirea anumitor accesorii realizarii montajului si anume: coturi, parazapezi, pazia si garnitura de stresina, coame profilate, etc.

Pentru persoanele care vor sa isi repare acoperisul afectat, sau doresc sa aplice o invelitoare peste serpanta unei cabane, balcon extins, mansarda unui bloc sau chiar o casa de vacanta, solutia optima si in acest caz o reprezinta folosirea de invelitori tigla metalica.

Costurile sunt automat reduse cu structura de rezistenta a incintei peste care doriti sa aplicati invelitori tigla metalica, datorita folosirii unui sistem de prindere sigur, ce se poate monta pe serpante cu suprafata de sustinere relativ mica. Fixarea sistemului se poate realiza cu ajutorul unor suruburi autofiletante pe structura de sipca din lemn, astfel vom avea parte de o invelitoare tigla metalica cu un grad ridicat de etanseitate, iar in conditii meteo extreme vom putea sta fara griji in cazul unor posibile infiltratii. Durata de viata a unor invelitori tigla metalica poate depasi cu usurinta 50 de ani.

Firma Amalind – solutia optima pentru achizitionarea  de invelitori tigla metalica

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, Firma Amalind este solutia potrivita pentru proiectele dumneavoastra in materie de invelitori tigla metalica. Rezultatele obtinute au fost si vor fi intotdeauna cele asteptate atat de noi cat si de dumneavoastra: un acoperis rezistent, cu durata de viata ridicata, design placut si calitate exceptionala. Personalul calificat, seriozitatea de care da dovada si aprecierile clientilor sai sunt cateva din criteriile care  recomanda aceasta firma. Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina acesteia www.amalind.ro sau puteti sa  contactati specialistii sai prin telefon, e-mail sau direct la sediul firmei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>