Industria Energetica
February 5, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Intretinere panouri fotovoltaice cu specialistii Woma Ecoserv

Intretinere panouri fotovoltaice cu specialistii Woma Ecoserv

Cauti o firma care sa presteze servicii de intretinere panouri fotovoltaice, precum curatarea si spalarea eficienta a acestora? Pentru servicii personalizate 100%, la preturi competitive pentru piata din tara noastra, Woma Ecoserv reprezinta solutia potrivita pentru tine!

Intretinere panouri fotovoltaice in judetul Prahova

 

Panouri fotovoltaice sunt acele sisteme care reusesc sa transforme lumina provenita de la soare in energie electrica, la baza stand un proces chimic deosebit de complex. Care este cel mai mare avantaj al acestor panouri fotovoltaice? Faptul ca-ti ofera enegie electrica in mod gratuit! Ce poate fi mai fabulos decat atat?!

Si tocmai pentru ca panourile fotovoltaice iti ofera numeroase avantaje – durata lunga de viata, costuri mici pentru intretinerea lor, costuri reduse de instalare, eficienta, sunt o solutie ieftina de obtinere a curentului electric pe termen lung, sunt prietenoase cu mediul inconjurator si rezista cu brio la radiatia solara – ele trebuie intretinute corespunzator.

Insa cine se ocupa cu prestarea de servicii de intretinere panouri fotovoltaice? In judetul Prahova exista Woma Ecoserv. Important de retinut este faptul ca toate serviciile oferite de catre Woma Ecoserv sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui client in parte. Experienta indelungata in domeniu, utilajele performante folosite, calificarea personalului si calitatea serviciilor face ca Woma Ecoserv sa fie o echipa apreciata in toata tara. Deci, ce mai astepti, ia legatura si tu cu specialistii Woma Ecoserv si bucura-te de un lucru bine facut!

Ce presupune serviciul de intretinere panouri fotovoltaice?

 

Printre serviciile de intretinere panouri fotovoltaice oferite de Woma Ecoserv se numara urmatoarele 3:

1. Curatarea si spalarea panourilor fotovoltaice, un serviciu profesional realizat la standarde inalte de calitate. Woma Ecoserv ofera inca de 13 ani servicii ce presupun curatarea si spalarea panourilor fotovoltaice in judetul Prahova sau chiar in toata Romania, oriunde este chemata penrtru prestarea de astfel de servicii. Cum realizeaza Woma Ecoserv intretinere panouri fotovoltaice? Cu ajutorul tehnologiei ce are la baza apa aflata sub presiune, adica intre 6 si 2800 de bari. Apa folosita pentru acest gen de serviciu este pura si a fost obtinuta prin purificare cu ajutorul statiei de tratare si de demineralizare cu care echipa Woma Ecoser este dotata. Astfel, doar acest gen de apa reuseste sa respecte normele impuse pentru intretinerea panourilor fotovoltaice care sunt echipamente sensibile. Sistemul utilizat de catre Woma Ecoserv are in componenta si urmatoarele piese:

- o statie de demineralizare si de purificare a apei;

- un filtru EQ – AS20, impiedicand formarea calcarului;

- 3 filtre ce lupta eficient impotriva sedimentelor, adica elimina rugina, nisipul, polenul sau alte microorganisme ce pot fi continute de apa si care pot afecta panourile fotovoltaice;

- filtru magnetic anticalcar.

2. Taierea vegetatiei din parcurile de panouri fotovoltaice. Doar in acest mod panourile fotovoltaice pot profita la maxim de razele solare, transformand lumina soarelui in energie electrica.

3. Deszapezirea parcurilor de panouri fotovoltaice. Si zapada poate fi un dusman in producerea energiei electrice cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Ca atare, ea trebuie inlaturata, insa nu oricum, ci de catre echipa de profesionisti care stiu cum trebuie sa intretina aceste echipamente pretentioase.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege intretinere panouri fotovoltaice de la Woma Ecoser. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si serviciile Woma Ecoser? Pentru detalii, suna la numarul 0244-470.018 si 0722-234.114 sau trimite un e-mail pe adresa contact@womaecoserv.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>