Echipamente Industriale
October 10, 2016 posted by Bianca Hau

Interesat de achizitionarea unui modern magnet neodim? Compania Euromagnet este partenerul ideal!

Interesat de achizitionarea unui modern magnet neodim? Compania Euromagnet este partenerul ideal!

Magnetii sunt piese de diferite dimensiuni, care se pot regasi in diferite echipamente industriale, tehnologice, si alte produse, cu un rol foarte important. Ceea ce multi dintre noi nu stim este ca termenul de magnet nu se limiteaza doar la magnetii de frigider, sau la cei despre care dadeam lucrare de control la fizica. Exista in ziua de azi, o categorie cu totul aparte de magneti, si anume magnetii neodim, foarte rezistenti si cu unele caracteristici interesante, care ajuta la facilitarea transmiterii informatiilor tehnologice, a serviciilor de tehnologie. De asemenea, un magnet neodim poate fi o piesa importanta in conducerea unei masini sau a unei masinarii, dar si in oferirea unei surse de energie. Pentru o societate moderna, in continua schimbare, magnetii neodim sunt ideali! Ii puteti achizitiona direct din oferta unei companii specializate in acest sens, Euromagnet!

Caracteristici magneti neodim

            Magnetul neodim nu este de importanta majora pentru oamenii de rand. Ei exista, unii probabil au auzit de aceste piese, altii mai putin, insa doar cei cu adevarat interesati de achizitionarea lor, consulta si trasaturile pe care magnetii le prezinta. Magnetii neodim sunt foarte puternici, dupa spusele unor oameni de stiinta, chiar cei mai puternici magneti de pe planeta la momentul actual, stabili, sensibili la campuri electromagnetice, si extrem de utili. Magnetul neodim mai este cunoscut si sub denumirea de neodymium sau Neodim-fier-bor, si nu pot fi gasiti chiar cu mare usurinta.

Compania Euromagnet comercializeaza produse pe baza de magneti neodim, care se comporta excelent la conditii de temperatura ridicate. Abia pe la 200 de grade Celsius, magnetii isi pierd proprietatile si magnetismul. In rest, masa lor este destul de redusa, caracteristicile sunt excelente, vin in forme interesante (segmente, inele, si chiar cilindri). Reprezentantii Euromagnet va pun la dispozitie o gama variata de magneti neodim imbracati in zinc, rasini expodice sau nichel, pentru o protectie avansata. La tratarea magnetilor anti-coroziv sunt folosite numai substante de buna calitate, tinand cont ca acestia au la baza cel mai scump si mai rar minereu la momentul actual. La ce sunt buni magnetii neodim? Ca sa stergem un hard disk, ca sa indreptam o tabla auto, ca sa ridicam aschii de metal, ca sa stergem o caseta video sau un card de debit, ca sa facem experimente. De asemenea, folosim magnetul neodim si in generatoarele de putere, turbinele eoliene si… la numerele de magie.

Euromagnet este partenerul de care aveti nevoie in furnizarea de magnet neodim

Din prezentarea de mai sus tragem urmatoarele concluzii. Magnetul neodim este foarte util, rezistent la temperaturi mari, functioneaza in orice conditii, in industrie sau alte domenii, la un pret decent. Cateva sute de produse ce au la baza magnet neodim sunt prezentate in detaliu pe site-ul celor de la Euromagnet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>