Uncategorized
February 11, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Instalatii potabilizare apa, doar prin Puri Optima!

Instalatii potabilizare apa, doar prin Puri Optima!

O cana de apa proaspata este sanatate curata! Dar ce se intampla in cazul apei provenite din surse de adancime? Dat fiind numarul mare de bacterii (sau sedimente) pe care il contine, apa din panza freatica trebuie tratata astfel incat sa poata fi bauta si utilizata in diverse activitati casnice. Asadar, daca locuiesti la tara sau la marginea orasului trebuie sa dispui de instalatii potabilizare apa prin intermediul carora sa mentii calitatea apei la un nivel optim.

Cauti un furnizor de instalatii potabilizare apa care sa-ti puna la dispozitie echipamente performante si preturi accesibile? Consulta oferta celor de la Puri Optima, companie ce dispune de un magazin online dedicat dispozitivelor de filtrare si purificare a apei. Din oferta Puri Optima poti alege instalatii potabilizare apa in gama completa si la preturi avantajoase!

Instalatiile de potabilizare apa sunt prevazute cu elemente ca: filtru special, dedurizator, purificator pentru apa, sterilizator, hidrofor si rezervor de apa. Instalatiile sunt special concepute pentru un montaj comod si rapid. Fiind confectionate din materiale speciale, instalatiile rezista presiunilor, uzurii si conditiilor grele de mediu.

De ce sa iti pui in pericol sanatatea cand poti comanda, simplu si rapid, instalatii potabilizare apa prin Puri Optima!

Instalatii potabilizare apa-Care este rolul lor?

Apa este un element esential pentru viata. Apa potabila este acea apa a carei calitate trebuie sa aigure o sanatate perfecta a utilizatorului final. Cu toate acestea, apa potabila este greu accesibila si necesita procese si echipamente tehnologice diverse.

Dupa provenienta sursei de apa, se identifica surse de suprafata (rauri, lacuri, apa marilor si oceanelor) si surse de adancime (apa provenita din panza freatica). Apele de suprafata, spre deosebire de cele subterane sunt, de regula, mai putin mineralizate, mai bogate in elemente biologice, mai usor influentabile de catre alti factori si mai usor polubile.

Chiar daca sunt mai putin poluate, apele de subteran isi schimba calitatile, motiv pentru care trebuie tratate intr-un mod corespunzator si optim pentru sanatatea umana. Apa potabila trebuie sa fie rece, cu un gust placut, incolora si inodora, si  cu un continut mediu de substante minerale (carbonati de calciu, magneziu, saruri de sulfati, etc.)

Apele provenite din panza freatica sunt des intalnite in zonele rurale. In lipsa unei surse de apa potabila, apa este obtinuta din fantani si puturi. Aceasta apa are de cele mai multe ori un continut ridicat de fier, fiind uneori infectata cu bacterii, virusi si streptococi fecali. Pentru ca apa sa devina potabila se utilizeaza instalatii potabilizare apa.

Puri Optima-Instalatii potabilizare apa de la A la Z

Cu o experienta de peste 9 ani in comercialziarea dispozitivelor de filtrare si purificare a apei, Puri Optima este furnizorul de care ai nevoie pentru o apa cu calitati imbunatatite.

Puri Optima iti ofera accesul la tot ceea ce ai nevoie in materie de instalatii potabilizare apa. Prin utilizarea echipamentelor ai garantia ca apa va indeplini conditiile prevazute de normele in vigoare pentru apa potabila. Datorita unei constructii elaborate, instalatia de potabilizare apa nu permite sedimentelor sa patrunda in apa. Mai mult, apa obtinuta prin instalatii potabilizare apa este tratata astfel incat sa nu afecteze masinile de spalat rufe sau cele de spalat vase.

Instalatiile de potabilizare sunt silentioase, eficiente, sigure si durabile. Pentru a comanda instalatii potabilizare apa, viziteaza www.filtre-apa-pura.ro. Echipa Puri Optima iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere in alegerea corecta a echipamentelor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>