Instalatii
March 30, 2015 posted by Olivia

Instalatii HVAC pentru confort deplin

Instalatii HVAC pentru confort deplin

Cat de bine iti este cunoscuta notiunea de “instalatii HVAC”? In cazul in care, pana in prezent, nu ai auzit de acest tip de instalatii, afla ca “HVAC” este o prescurtare a unor cuvinte ce provin din limba engleza – Heat, Ventilation, Air Conditionig – si ar inseamna “Caldura, Ventilatie, Aer Conditionat”. Prin urmare, prin utilizarea unei instalatii HVAC ai posibilitatea de a obtine confortul necesar atat in ceea ce priveste incalzirea cat si ventilatia si aerul conditionat. Acest tip de sistem ofera solutii de prima clasa atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna.

De unde poti achizitiona instalatii HVAC?

In cazul in care vrei sa achizitionezi instalatii HVAC, te informam ca firma Cominvest ar putea fi furnizorul perfect al  acestor tipuri de sisteme. Activitatea acestei companii a inceput in anul 1997 si, de atunci si pana in prezent, ofera solutii complete in ceea ce priveste domeniul instalatiilor HVAC. Acest sistem ofera un grad sporit de confort, datorita faptului ca prespune instalarea de diverse echipamente ce vor actiona asupra temperaturii dintr-o incapere, dar si asupra calitatii aerului din spatiul respectiv. Cominvest se deosebeste de alte firme prin faptul ca opteaza mereu pentru colaborari cu producatori renumiti din acest domeniu. Astfel, toate echipamentele ce intra in componenta unei instalatii HVAC sunt caracterizare de profesionalism, eficienta si durabilitate. Printre companiile foarte cunoscute ce sunt producatoare de instalatii HVAC si care colaboreaza cu firma Cominvest putem aminti de: Fujitsu, Wilo, Mitsubishi, France Air, LG, Romstal sau Trane. Toate aceste firme sunt specializate in fabricarea de echipemente care sunt capabile de a aduce temperatura dintr-o camera la un nivel optim atat vara cat si iarna si de a oferi o calitate ireprosabila a aerului.

Din ce sunt alcatuite aceste instalatii HVAC?

Un sistem de instalatii HVAC este alcatuit din urmatoarele componente: panouri solare, boilere, dispozitive de racire, ventiloconvectoare, ventilatoare, valve, unitati VRV, centrale speciale de tratare a aerului, clapete anti-incendiu, actuatoare, clapete de aer, filtre si serpentine pentru racire si incalzire.

Unde se pot monta instalatii HVAC?

Instalatiile HVAC sunt perfecte pentru a fi montate in birouri si sedii de firme, aplicatii civile, depozite, spatii de productie, farmacii, hoteluri, restaurante, locuinte personale, pensiuni etc.

Prin urmare, daca ai nevoie de instalatii HVAC nu exita si apeleaza acum la compania Cominvest. Echipa de aici se va ocupa atat de furnizarea cat si de serviciul de montaj si service al acestor echipamente. Cu ajutorul acestor instalatii vei putea obtine confortul necesar in ceea ce priveste calitatea aerului si nivelul de temperatura dintr-un anumit spatiu. Pentru rezultate pe masura asteptarilor dumneavoastra, achizitioneaza instalatii HVAC din cadrul magazinului online Cominvest. Echipamentele de aici sunt eficiente si foarte rezistente. Pentru mai multe detalii tehnice te invitam sa soliciti serviciul de consultanta pe care vi-l pune la dispozitie echipa Cominvest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>