Echipamente Industriale
May 13, 2015 posted by Bianca Hau

Inedit Grup – iti recomanda scule pneumatice

Ai nevoie de scule pneumatice perfomante si in acelasi timp accesibile ca pret? Pentru echipamente moderne apeleaza la Inedit Grup. Vei beneficia de produse performante ideale in diferite aplicatii si domenii de activitate.

Sculele pneumatice au fost concepute pentru a-ti usura munca. In general sunt usor de folosit si au un design practic. Pur si simplu fac treaba in locul tau! Echipamentele sunt concepute la variate dimensiuni si sunt folosite in diferite industrii.

Afla mai multe informatii in legatura cu oferta de scule pneumatice promovata de catre Inedit Grup

Mai intai trebuie sa stii ca Inedit Grup reuneste sub acest nume doua companii celebre, Inedit Car & Truck si Inedit Tools. Acest grup de companii a luat nastere in anul 2003 si de atunci a ocupat un loc fruntas in topul companiilor de specialitate. Principala activitate o reprezinta comercializarea unor produse si consumabile specifice industriei auto, insa nu se limiteaza aici. Din oferta fac parte si variate modele de scule pneumatice, echipamente esentiale in diferite domenii de activitate. Oferta promovata de Inedit Grup se adreseaza atat persoanelor juridice care isi desfasoara activitatea in diferite industrii, cat si persoanelor fizice care doresc sa aiba echipamente performante in propria locuinta.

Ce tipuri de scule pneumatice poti comanda de la Inedit Grup?

In industria auto, in constructii sau in alte industrii sunt necesare atat scule pneumatice cat si scule manuale. Fara acestea activitatile ar fi imposibile. Fiecare echipament indeplineste cate o functie bine stabilita. Din categoria de scule pneumatice amintim de: aerograf, filtre aer si ungator, pistoale pneumatice, cutit pneumatic, slefuitor orbital, polizor unghiular, bormasina pneumatica, clichet pneumatic, dispozitiv pneumatic pentru gresare, pistoale de vopsit, pistol de suflat aer, dispozitiv pentru gaurit si faltuit, fierastrau pendular, dalta pneumatica, freza puncte sudura si lista poate continua.

In cadrul unui service auto nu trebuie sa lipseasca pistolul de vopsit. Acesta permite o vopsire uniforma, iar rezultatele finale sunt pe masura asteptarilor. Pisolul de vopsit are o greutate redusa, se foloseste foarte usor si este deosebit de practic. Poti opta pentru acest produs chiar si daca nu ai un service.

Multe persoane au comandat scule pneumatice pentru uz personal. Sunt echipamente practice ideale in diferite aplicatii. Daca si tu vrei sa ai o trusa completa cu astfel de echipamente atunci ia legatura cu cei de la Inedit Grup. De acum nu va mai trebui sa apelezi la specialisti pentru a rezolva diferite probleme. Vei avea aparatura necesara sa solutionezi singur aceste probleme.

Indiferent de activitatile pe care le desfasori, daca ai nevoie de echipamente performante ia legatura cu expertii de la Inedit Grup. Ei te vor ajuta sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale. Vei beneficia de preturi avantajoase si produse de calitate superioara. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi echipa. Cum poti face asta? Foarte simplu! Suna la numarul de telefon 0214.670.292 sau trimite un mesaj la adresa de email office@ineditgrup.ro. Ai garantia ca vei colabora cu cei mai buni in domeniu. Mai multe informatii afli daca vizitezi pagina virtuala ineditgrup.ro. Comanda tipurile de scule pneumatice de care ai nevoie. Vei investi putin in echipamente perfomante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>