Instalatii
February 3, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Incalzitoare cu lemne de la Sigma Tools

Incalzitoare cu lemne de la Sigma Tools

Tu ce alegi, incalzitoare electrice, incalzitoare cu gaze sau incalzitoare cu lemne? Indiferent de optiune, Sigma Tools este magazinul online unde vei gasi o multime de astfel de echipamente apartinand unor branduri consacrate precum Master sau Remington. Toate incalzitoarele iti sunt oferite la preuri bune, iti sunt livrate direct acasa printr-un curier si-si vor face treaba pentru foarte multi ani, mai ales daca vei respecta instructiunile de folosire cu care aceste incalzitoare sunt dotate.

Sigma Tools iti propune mai multe tipuri de incalzitoare

 

Cand vine vorba despre incalzitoare, Sigma Tools este un partener priceput care nu numai ca-ti pune la dispozitie o varietate impresionanta de incalzitoare, insa-ti ofera si calitate, si preturi bune. Tu ce alegi dintre cele 8 modele propuse de Sigma Tools?

1. Incalzitoare cu ulei uzat. Ai mai auzit pana cum de aceasta metoda ingenioasa? Daca pentru romani obtinerea caldurii cu aceste incalzitoare ingenioase este ceva nou, nemtii, de exemplu, au luat contact cu aceasta tehnologie de mai multi ani. Este o metoda ieftina si tare la indemana.

2. Radiatoare cu infrarosii. Daca vrei sa obtii caldura rapid si simplu, radiatoare cu infrarosii sunt solutia potrivita pentru tine. Sigma Tools iti pune la dispozitie modele variate in magazinul sau online.

3. Generatoare aer cald. Sunt destinate, in special, spatiilor industriale, deoarece au o putere mare de incalzire, facand fata unor cerinte ridicate in ceea ce priveste caldura. Sunt rezistente si fiabile, iar Sigma Tools ti le ofera la preturi atragatoare.

4. Aeroterme industriale. Sectorul industrial are nevoie de echipamente de incalzire speciale, astfel incat aeroterme industriale sunt potrivite cerintelor speciale din acest sector. De la depozite si pana la crame sau spatii comerciale, aeroterme industriale isi fac treaba cu succes.

5. Incalzitoare cu gaz. Folosesc gazul drept sursa pentru obtinerea caldurii si se pot utiliza atat pentru confortul propriei tale case, cat si pentru sectorul industrial.

6. Incalzitoare electrice. Incalzirea este instantanee si constanta si-ti permite o buna incalzire a incaperilor, in special in domeniul constructiilor.

7. Incalzitoare cu motorina. Fiabile si silentioase, necesita o intretinere minima. Au preturi bune de achizitie si te vei bucura de o alegere buna.

8. Incalzitoare cu lemne. Foarte cunoscute in tara noastra, aceste echipamente iti sunt oferite de Sigma Tools.

Incalzitoare cu lemne, o solutie deosebit de rentabila!

 

Ai nevoie de incalzitoare speciale pentru spatiile industriale? Incalzitoare cu lemne sunt ideale. Acestea nu numai ca sunt fiabile, insa sunt si rezistente, durabile si calitative, fiind fabricate la standarde ridicate de calitate pentru performante crescute in timpul utilizarii.

Unde se folosesc incalzitoare cu lemne? Sunt ideale pentru a incalzi spatiile de depozitare si cele de tranzit, diverse spatii industriale, ateliere auto sau incinte specifice agriculturii. Aerul obtinut de aceste incalzitoare este 100% curat, deoarece aceste echipamente sunt prevazute cu cos, astfel incat evacuarea gazelor de ardere sa se faca cat mai bine. Iar daca iei in calcul si faptul ca incalzitoare cu lemne folosesc drept combustibil lemnul care este destul de ieftin, caldura astfel obtinuta este si ea ieftina si la indemana.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege incalzitoare cu lemne de la Sigma Tools. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Sigma Tools? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-54.518 si 0747-662.953 sau trimite un e-mail pe adresa office@sigmatools.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>