Echipamente Industriale
January 27, 2015 posted by Lavinia Bilba

Incaltaminte protectie de la Mabo Invest!

957a578c9c70a1b59b888f9d8c6ee3f0Mabo Invest ofera tuturor persoanelor interesate incaltaminte protectie care poate achizitionata oricand la preturi accesibile prin intermediul catorva click-uri din mediul online. Compania firmei asteapta cu interes comenzile si solicitarile tale astfel ca nu vei regreta alegerile facute si poti fi sigur de produsele comandate. Detalii suplimentare despre fiecare tip in parte vei gasi pe pagina de internet a magazinului online maboinvest.ro. Informatiile prezentate pe site iti vor fi cu adevarat de folos pentru a alege in cunostinta de cauza. Odata ce vei intra in posesia acestei incaltaminte protectie vei constata ca sunt produse de calitate superioara, fabricate in acord cu normele legislative din vigoare.

Aceste produse sunt menite sa ofere protectia ideala in anumite situatii pentru siguranta de care ai nevoie. Livrarea acestor produse si a incaltamintei de protectie se face in cel mai scurt timp posibil in conditii extrem de avantajoase. Comanda acum si te vei convinge de aceste lucruri, precum si de faptul ca este vorba de un colaborator pe care te vei putea baza in situatii dificile.

Despre incaltaminte protectie!

Raportat la domeniul in care iti desfasori activitatea, fie ca este vorba de industria farmaceutica si medicala, cat si de cea alimentara, de paza si securitate, zona vanatorilor, pescarilor si amatorilor de activitati outdor, vei gasi incaltaminte protectie si echipament specific. In momentul alegerii produselor de protectie specifice trebuie sa iei in considerare si echipamentul de protectie specific. Angajatorul este obligat sa asigure astfel de produse personalului sau. Compania este un partener de incredere in care te vei putea baza de fiecare data. Produsele comercializate sunt in acord cu normativele legislative aflate in vigoare astfel incat pot fi utilizate in siguranta fara nici cele mai mici probleme ca nu ar face fata conditiilor dificile de lucru.

Aceste echipamente si, in mod special, incaltamintea de protectie este obligatoriu sa fie purtata in exercitarea unor activitati care implica utilizarea unor substante sau materiale ce ar putea cauza diferite leziuni fizice. Magazinul online maboinvest.ro iti ofera posibilitatea de a achizitiona simplu si rapid produsele pe care le doresti din confortul casei tale. Pentru a descoperi fiecare produs in parte, precum si avantajele acestor produse trebuie sa vizitezi pagina de internet maboinvest.ro. Fiind un magazin online specializat in domeniu, poti fi sigur ca solicitarile tale vor fi procesate cu promptitudine de o echipa bine pregatita, eficienta si amabila. Convinge-te chiar acum de beneficiile echipamentelor de protectie alegand Mabo Invest ca si furnizor al acestor produse.

Alege Mabo Invest!

Compania Mabo Invest comercializeaza produse in domeniul importului si distributiei de echipamente de protectie pentru o gama larga de industrii. Calitatea produselor este garantata, iar preturile practicate sunt convenabile pentru orice angajat. Pe langa incaltaminte protectie vei putea opta pentru salopete, haine vatuite, pantofi, bocanci, sandale protectie cu sau fara bombeu metalic, cizme pentru apa si noroi, manusi de protectie, ochelari si alte accesorii. Intra acum pe site-ul maboinvest.ro si vei gasi toate produsele pe care le cauti. Achizitioneaza echipamentele de protectie de care ai nevoie de la Mabo Invest si ai grija de integritatea ta fizica indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea.

Datele de contact ale firmei Mabo Invest

Adresa firmei: Str. Apelor, nr. 1B, Iasi

Telefon: 0740 253 570

Email: office@maboinvest.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>