Echipamente Industriale
November 11, 2015 posted by Bianca Hau

Iluminat cu LED ATEX de la Solar Watts – o alternativa economica la indemana tuturor!

Iluminat cu LED ATEX de la Solar Watts – o alternativa economica la indemana tuturor!

Esti in cautarea unor solutii de iluminat pe cat de avantajoase pe atat de putin costisitoare pentru spatiul tau de munca? Ai vrea sa te pui la punct cu tot ce insemana iluminat modern? Ai auzit pana acum de sisteme de iluminat cu LED ATEX? Este momentul sa le incerci si tu pentru a te bucura numai de beneficii.

Aceste sisteme de iluminat cu LED ATEX sunt din ce in ce mai cautate astazi, iar Solar Watts ti le poate furniza si tie la preturi excelente. Ia-ti adio de la vechile sisteme care nu iti furnizau lumina de care aveai nevoie si nicio durata de viata prea mare! Apeleaza la cei de la Solar Watts pentru a putea intra in posesia acestor sisteme cu LED ATEX mult mai repede!

De ce sa optezi pentru iluminat cu LED ATEX?

Pentru cei care nu s-au obisnuit deja cu tehnologia LED atunci cand vine vorba de iluminat, este momentul sa faca o investitie pentru confortul si bunastarea lor. LEDul a aparut ca o necesitate de a inlocui becurile incandescente si becurile cu halogen destul de consumatoare si cu o durata de viata mult mai mica. Avantajul acestor LED-uri este dat de faptul ca sunt emise unde de lumina fara risc de pierdere a luminii si de raze ultraviolete. Dar si asa, ce au in plus corpurile de iluminat cu LED ATEX?

Raspunsul este unul extrem de simplu: aceste sisteme de iluminat cu LED ATEX ajung sa consume cu pana la 75% mult mai putin decat sistemele traditionale ATEX si prezinta o rezistenta mare la explozie si la coroziune. Daca vei opta pentru aceste corpuri, vei vedea ca designul lor este conceput cu rol in disiparea caldurii, iar efectul de iluminare este unul clar, fara sa existe risc de dublare a imaginii. Aceste sisteme de iluminat cu LED ATEX sunt concepute pentru a fi folosite in campurile petroliere, locurile periculoase si expuse la diferite substante explozive.

Oricine este interesat poate opta pentru corpuri de iluminat cu LED ATEX in centrale electrice, statii de benzina, baze militare, statii de pompare, rezervoare de petrol, campuri petroliere, platforme offshore de petrol. Vei vedea ca sunt foarte fiabile, iar pentru intretinere nu va trebui sa cheltui prea mult. Numarul de ore de functionare ale unor astfel de sisteme poate ajunge si pana la 50000. Este momentul sa te bucuri si tu de avantajele iluminatului cu LED ATEX!

Alege Solar Watts pentru iluminat cu LED ATEX!

Ca sa nu mai fii nevoit sa cauti un furnizor sau distribuitor de corpuri de iluminat cu LED ATEX, este suficient sa apelezi la Solar Watts: aceasta firma are in vedere producerea si importarea a peste 1800 de modele de corpuri de iluminat cu led.

Vei putea achizitiona de la becuri cu leduri la lampi industriale cu leduri, spoturi cu leduri, aplice cu leduri etc. Toate aceste sisteme si corpuri te vor ajuta sa platesti mult mai putin la curent si in acelasi timp, sa ai parte de lumina artificiala o perioada indelungata de timp. Afacerile cele mai bune incep cu Solar Watts!

Solar Watts – si tu poti intra in posesia unor sisteme de iluminat cu LED ATEX!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>