Echipamente Industriale
January 8, 2016 posted by Bianca Hau

Ikosar, specialistul in benzi elevator si articole tehnice din cauciuc

Cauti un furnizor de benzi elevator, care sa-ti puna la dispozitie solutii eficiente pentru productivitatea la locul de munca? Vrei sa ai accesul la preturi avantajoase, dar si la o gama variata de benzi elevator? Consulta oferta Ikosar, firma specializata, de peste 23 de ani ,in productia si comertul cu articole tehnice din cauciuc.

Ikosar iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de benzi elevator. Poti opta pentru mai multe variante constructive, si anume: benzi elevator cu fete textile, o fata textila si o fata din cauciuc, respectiv invelis de cauciuc pentru ambele fete. Indiferent de optiuni, Ikosar iti garanteaza benzi elevator de inalta calitate si fiabilitate, destinate, in special, sectorului productiei alimentare. Acestea pot fi utilizate cu succes in transportul pe verticala al diferitelor produse granulate.

Avand la dispozitie un personal calificat si cu experienta in domeniu, respectiv o baza de productie dotata corespunzator din punct de vedere tehnologic, Ikosar are la dispozitie toate resursele necesare pentru asigurarea unor solutii de top, superioare din punct de vedere calitativ.

Benzi elevator sau, cum sa cresti producativitatea in sectorul industrial!

Manipularea si transportul diferitelor marfuri presupune eficienta, buna organizare, personal calificat si utilaje speciale, menite sa asigure un flux continuu de munca. Printre cele mai des utilizate utilaje de transport, mai ales, in domeniul alimentar, sunt benzile elevator.

In ce domenii se utilizeaza benzile elevator?

Benzile elevator sunt folosite, cel mai des, la transportul pe verticala al produselor granulate, in domenii ca:

-        morarit

-        silozuri cereale

-        FNC-uri

-        statii asfalt

-        fabrici de ciment

-        productie alimentara

-        industria de prelucrare a lemnului

In confectionarea benzilor elevator pot fi utilizate o serie de materiale, printre care: material textil, plasa, tesatura bumbac, cauciuc alimentar. Fiecare material asigura diferite tipuri de randament si siguranta in miscare. Cele mai folosite materiale in ceea ce priveste benzile elevator raman cauciucul si materialul textil.

Avantaje benzi elevator din cauciuc sau material textil

Pentru cei care decid sa utilizeze benzi elevator din cauciuc sau materiale textile trebuie sa stie ca se vor bucura de o serie de avantaje. Printre acestea se numara: coeficient de frecare redus pentru acumulare, suprafete rezistente la uleiuri si grasimi, rezistenta mecanica deosebita inclusiv la coroziune ridicata.

Tipuri benzi elevator

Exista trei tipuri de benzi elevator, si anume:

-        cu fete textile (fara invelis din cauciuc pe fetele exterioare)

-        cu o fata textila si una cauciucata

-        cu invelis de cauciuc pe ambele fete

De unde comanzi benzi elevator?

Daca vrei sa ai garantia unor benzi elevator rezistente la coroziune si capabile sa asigure un randament crescut chiar si in cele mai intense conditii de lucuru, apeleaza la un specialist in articole tehnice din cauciuc. Mai exact, consulta oferta Ikosar, firma cu prestigiu pe piata de profil din Romania.

Ikosar iti ofera toate cele 3 tipuri benzi elevator mentionate mai sus, si in plus, executa benzi elevator cu diferite valori, si anume: benzi elevator cu latimea de 1.200 mm, cu 2 pana la 6 insertii pe suprafata acesteia, si grosimi cuprinse intre 6-11 mm.

Pentru benzi elevator in gama completa, dar si pentru informatii suplimentare, acceseaza www.ikosar.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>