Uncategorized
February 3, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Ikosar-Covoare din cauciuc. Pardoseli cu proprietati unice

Ikosar-Covoare din cauciuc. Pardoseli cu proprietati unice

Detii un spatiu industrial si vrei sa montezi pardoseli rezistente la factorii de mediu? Pana sa alegi variante costisitoare din punct de vedere financiar, afla ca ai la indemana o optiune mult mai simpla si mai ieftina: covoare din cauciuc. Elastice si deosebit de rezistente la conditii grele, covoarele din cauciuc reusesc sa impresioneze prin caracteristici unice, dar si printr-un design aparte. Covoarele din cauciuc se aplica pe diferite suprafete cu scopul de a le proteja si de a le imbunatati aspectul, oferind totodata, protectie antisoc.

Cauti un furnizor de covoare din cauciuc care sa-ti puna la dispozitie nu doar produse de calitate, ci si preturi foarte atractive? Consulta oferta celor de Ikosar, companie specializata in productia si comertul cu articole tehnice din cauciuc. Avand deja o experienta de peste 22 de ani in domeniu, Ikosar se numara printre cei mai importanti furnizori de profil.

Oferta Ikosar include si o gama completa de covoare din cauciuc ideale sectorului industrial si nu numai. Covoarele comercializate se remarca prin rezistenta la trafic intens, proprietati antiderapante, confort sporit la pasire, usurinta in operatiunile de intretinere si nu in ultimul rand, prin rezistenta maxima in cazul anumitor medii de lucru. Gratie acestor caracteristici, covoarele din cauciuc sunt recomandate spatiilor cu temperaturi ridicate, dar si laboratoarelor unde se lucreaza cu substante chimice.

Covoare din cauciuc-Siguranta, confort si aspect placut

In mediile industriale, acolo unde se utilizeaza diferiti compusi chimici si uleiuri, pardoselile trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici. In primul rand, este esential sa ofere siguranta la pasire (rol antiderapant) si sa reziste traficului intens. In al doilea rand, pardoselile industriale trebuie sa reziste factorilor de mediu si totodata, sa garanteze un ambiant placut.

Suprafetele din beton sunt inestetice iar cele acoperite cu linoleum sunt nesigure. Care este cea mai avantajoasa varianta? Cu siguranta, pardoselile acoperite cu covoare din cauciuc.

De ce covoare din cauciuc?

Cauciucul este un produs tehnic constand dintr-un produs marcomolecular cu catene liniare, lungi, flexibile avand comportare de elastomer. Elasticitatea este proprietatea cea mai importanta a cauciucului, urmata de rezistenta la rupere. De asemenea, cauciucul are densitatea mica si o rezistenta foarte buna la frecare. Cauciucul nu se dizolva in apa,  alcool si nici in acetona.

Covoarele din cauciuc prezinta toate aceste caracteristici, fiind solutii ideale pentru spatiile voluminoase si cu trafic intense. Covoarele din cauciuc nu se rup, nu se pateaza si nici nu se zgarie. In plus, pot fi curatate foarte simplu, fara efort si fara solutii speciale.

Ikosar-Covoare din cauciuc, intr-o gama completa

Ikosar iti ofera accesul la o gama diversificata de covoare din cauciuc, de diferite dimensiuni, modele si culori. Oferta Ikosar in materie de covoare din cauciuc include atat covoare simple (confectionate din material cauciucat  de uz general), cat si covoare din cauciuc sub forma unor placi tehnice.

Covoarele din cauciuc sunt fabricate din materiale ce prezinta caracteristici superioare. Acesta este si motivul pentru care covoarele din cauciuc sunt recomandate mediilor cu solicitari mecanice, spatiilor chimice si incintelor cu valori ridicate de temperatura.

Printre avantajele covoarelor din cauciuc Ikosar, se numara: versatilitate, calitati superioare de absorbtie a socurilor, aspect placut si durabilitate extinsa.

Pentru a comanda covoare din cauciuc la preturi excelente, acceseza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>