Industria Constructiilor
September 30, 2014 posted by Lavinia Bilba

Hidrofor cu pompa centrifugala de la Tool & It Distribution!

Hidrofor-cu-pompa-centrifugala-8yJHSUtilizarea unui hidrofor cu pompa centrifugala este necesara si optima pentru acele spatii unde se doreste alimentarea cu apa curenta, fie pentru gradinarit sau pentru zonele rurale in care nu exista o conectare la apa curenta. Recomandate cu precadere si in halele industriale sau alte spatii industriale, aceste hidrofoare cu pompe centrifugala asigura un debit mare al apei la sistemele de alimentare. Ai oportunitatea de a achizitiona acest hidrofor cu pompa centrifugala la preturi convenabile pentru aplicatii diverse, de la centre zootehnice, la irigatii livezi si gradini, hale industriale, sedii de firme sau spatii personale.

Compania ofera hidrofoare cu vas de la 20 la 100 de litri in volum sau daca exista cerere in acest sens chiar si vase mai mari. Dispozitivele sunt sisteme silentioase, economice si eficiente de sustragere si pompare a apei. Dimensiunile hidroforului pot varia in functie de cerintele beneficiarului, de numarul de utilizatori si de frecventa consumului in spatiul respectiv. Furnizorii selectionati sunt renumiti pentru calitatea si pretul echilibrat al articolelor oferite. Optand pentru astfel de produse ai la indemana siguranta in exploatare si garantia unor produse de calitate superioara.

De ce sa optezi pentru un hidrofor cu pompa centrifugala?

In primul rand, deoarece acest dispozitiv detine un mecanism simplu de sustragere, filtrare si pompare a apei pentru ca cei interesati sa aiba un debit corespunzator de apa curenta. Atat de necesara in viata de zi cu zi, apa curenta este posibila in unele zone rurale sau spatii industriale doar prin amplasarea unui hidrofor eficient si economic. Sistemul este format din doua parti si anume pompa centrifuga care poate fi verticala sau orizontala si vasul tampon. Pompa este realizata din materiale cu o rezistenta ridicata la coroziune cum ar fi inoxul si fonta. Lichidul pompat poate atinge temperaturi de la -100C pana la +700C. Pomparea se realizeaza prin intermediul unui motor ce are o putere de 220 sau 380V.

Pompa este cea care pompeaza apa la presiunea dorita, impiedicand astfel comunicarea dintre apa care este filtrata in interiorul hidroforului si mediul in care se afla. Cu cat hidroforul este mai mic, acesta porneste la cel mai mic consum de apa. Factorul cheie pentru o buna functionare a acestor dispozitive este numarul de porniri si opriri al pompei. Cu cat puterea motorului este mai mare, cu atat adancimea de aspiratie este mai ridicata. Sistemele performante se vor opri automat atunci cand sesizeaza lipsa de apa.

Tool & It Distribution – pentru nevoia ta de apa!

Comanda hidrofor cu pompa centrifugala de la Tool & It Distribution si vei avea debitul de apa necesar in fiecare zi. Pe langa aceste produse vei putea achizitiona si reductoare, motoare, mixere, statii de tratare si epurare a apei. Compania din Campina ofera si conditii de achizitie avantajoase si servicii de livrare intr-un timp scurt. Pentru informatii aditionale si fise tehnice ale produselor, contacteaza specialistii companiei Tool & It Distribution. Alege tot ce este mai bun din cadrul firmei Tool & It Distribution pentru a beneficia de apa curenta oriunde doresti. Solicita o oferta echipei Tool & It Distribution pentru a afla care sunt avantajele.

Datele de contact ale firmei Tool & It Distribution

Adresa firmei: Str. B.P. Hasdeu, Nr.19A, Campina, Prahova

Telefon: 0244 331 530

Email: dan.oprea@tool-it.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>