Uncategorized
June 25, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Helinick iti ofera sisteme de stingere incendiu!

Helinick iti ofera sisteme de stingere incendiu!

Incendiile fac parte din gama celor mai frecvente dezastre ce au loc in tara noastra (si nu numai); in urma celor mai recente studii, s-a estimat ca, in Romania, se produce cate un incendiu la fiecare 20 de minute. Anual, in tara noastra au loc, in medie, peste 4540 de incendii, foarte multe dintre acestea provocand pagube irecuperabile. In urma unui incendiu, pot fi pierdute atat bunuri materiale cat si, mult mai grav, vieti omenesti. Pentru a preveni astfel de incidente, singurul lucru pe care il poti face este instalarea unor sisteme de stingere incendiu. In cazul in care vrei sa iti protejezi locuinta impotriva incendiilor si cauti un distribuitor de sisteme de stingere a incendiilor, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de firma Helinick.

De ce ai alege sisteme de stingere incendiu oferite de Helinick?

Inainte de toate, orice persoana vrea sa isi stie familia in siguranta. Dupa cum am precizat si mai sus, incendiile pot avea ca si consecinte pierderi de vieti omenesti, in special din cauza fumului. Ei bine, sistemele de stingere a incendiilor oferite de Helinick iti permit sa actionezi cat mai rapid, pentru a stinge flacara inainte de a se raspandi. De aceea, sistemul de stingere a incendiilor pe care il utilizezi iti va salva atat familia, cat si bunurile materiale.

In plus, sistemele de stingere a incendiului comercializate de Helinick sunt produse recunoscute si apreciate in tara noastra, aflandu-se in topul celor mai eficiente solutii cand vine vorba de alegerea unei metode de prevenire / stingere a unui incendiu. Compania Helinick iti pune la dispozitie solutii de ultima generatie, dar si un personal calificat, cu o experienta vasta in domeniu, care iti sta la dispozitie cu sfaturi in alegerea sistemului potrivit.

Sistemele de stingere a incendiilor oferite de Helinick incorporeaza cele mai eficiente tehnologii, bazate pe agenti curati de stingere a focului. Astfel, te poti asigura ca sistemul de stingere a incendiilor pe care il detii va minimiza efectele produse de un incendiu.

Helinick – lider pe piata in domeniul comercializarii sisteme de stingere incendiu, in Romania!

Pana in momentul de fata, compania Helinick le-a venit in ajutor unei game vaste de institutii si persoane fizice din tara noastra, oferind mai mult de 900 de sisteme de stingere a incendiilor. Aceste produse au un succes extraordinar in Romania, datorita sistemelor eficiente si performante, dar si a profesionalismului de care compania da dovada in cazul fiecarei comenzi in parte. Scopul companiei Helinick este de a le oferi clientilor sai numai cele mai bune produse si tehnologii.

Compania Helinick iti vine in ajutor cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul sigurantei si al securitatii, fiind infiintata in anul 1991. De-a lungul timpului, Helnick a adoptat noile tehnologii aparute pe piata in domeniu si a devenit lider pe piata romaneasca, oferind o gama variata de solutii de integrare a sistemelor de siguranta. Pe langa sistemele de stingere a incendiilor, compania noastra iti sta la dispozitie si cu alte produse, cum ar fi sistemele de detectie si semnalizare incendiu, sisteme integrate de securitate, sisteme detectie efractie, sisteme de control acces si multe altele!

Alege sisteme de stingere incendii oferite de Helinick! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.helinick.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>