Industria Constructiilor
September 5, 2014 posted by Lavinia Bilba

Hale industriale de la Dumistreli!

hale industrialeHale industriale executate prompt vei gasi in cadrul companiei Dumistreli la preturi avantajoase. Compania ofera cele mai bune si moderne solutii constructive pentru hala pe care o doresti. Fie ca doresti o hala industriala pentru depozitarea unor marfuri, bunuri sau produse, fie ca vrei o hala de productie, societatea Dumistreli iti ofera nu numai executia acestor hale industriale, dar si montajul lor la locul dorit de clienti. Halele industriale executate de Dumistreli sunt realizate pe structura metalica, iar echipa firmei utilizeaza solutii moderne de termoizolare si inchidere a acestora.

Halele industriale sunt realizate pe baza specificatiilor venite din partea clientilor. In ultimul timp, produsele s-au utilizat cu precadere in productie, depozitare, logistica, agro zootehnie sau prezentare. Avand izolatia potrivita, halele industriale vor asigura tot confortul termic necesar. Compania Dumistreli este o firma de incredere, care lucreaza eficient si repede, oferind cea mai buna calitate. Gratie durabilitatii, eficientei si capacitatii de a fi ridicate rapid, halele industriale sunt solutiile din ce in ce mai utilizate de catre investitori. Pentru orice proiect de hale industriale, compania iti ofera rezultatul dorit.

Hale industriale – dimensiuni si tipuri diferite!

Echipa Dumistreli executa hale industriale la diferite dimensiuni, in functie de solicitarile clientilor si ofera cele mai bune solutii indiferent de forma si dimensiunea acestora. Durata lor de viata este una ridicata, timpul de executie si montare este relativ scurt astfel incat pot incepe cat mai repede afacerea. Produsele oferite sunt mai convenabile decat alte tipuri de constructie si pot fi realizate in functie de exigentele clientilor cu mai multe variante de compartimentare si design. Solutiile oferite sunt avantajoase si implica un consum energetic scazut si posibilitatea mentinerii unui ambient placut in interior. Inchiderile acestor hale industriale se realizeaza cu usi industriale sectionale sau glisante sau cu tamplarie PVC ori aluminiu, in raport cu cerintele fiecaruia in parte.

Structura metalica de la Dumistreli permite montarea unor panouri termoizolante din spuma poliuretanica si acoperis cu acelasi format. In plus, pretul constructiilor este redus in comparatie cu altele, in raport de documentatia intocmita, materialele utilizate si complexitatea constructiei. Independent de dimensiunea lucrarii si de tipul acesteia, structura principala este aceeasi, formata din stalpi, contravantuiri, grinzi sau portale. Dumistreli detine echipamente si utilaje performante, care vor ajuta echipa sa lucreze si sa monteze produsele eficient, obtinand cele mai bune rezultate. Produsele obtinute sunt rezistente la actiuni mecanice si la cele corozive.

Dumistreli – solutii de hale industriale!

Compania ofera hale industriale si alte tipuri de constructii metalice, usi si porti, balcoane cladiri, poduri. Experienta si profesionalismul echipei iti ofera garantia unor produse de calitate, care sa satisfaca toate necesitatile pietei. Aceste produse au avantajul de a fi rezistente si fiabile si au utilizari variante, putand fi construite in diferite marimi si forme. Specialisti in domeniu, compania iti ofera toate informatiile necesare privind executia si montarea unor astfel de produse. Pe langa faptul ca este o solutie fiabila si economica, structurile se adapteaza cu usurinta in cadrul in care sunt ridicate. Cu ajutorul Dumistreli, compania ofera parteneriate de incredere, benefice pentru ambele parti.

 

Datele de contact ale firmei Dumistreli

Adresa firmei: Str. Mircea Damaschin, Nr. 1B, Suceava

Telefon: 0758 119 424

Email: contact@dumistreli.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>