Echipamente Industriale
January 18, 2016 posted by Bianca Hau

Grund epoxidic

Grund epoxidic

In cazul in care cautati o firma serioasa care sa prezinte incredere pentru a cumpara de la ea grund epoxidic, trebuie sa stiti ca solutia va este oferita de firma Tafi Trade din Piatra Neamt. Nu mai trebuie sa pierdeti timpul cautand grund epoxidic si nici sa intrebati prietenii daca nu stiu vreo firma de la care puteti cumpara grund epoxidic, deoarece Tafi Trade este cea mai buna alegere.

Sunteti curiosi sa stiti informatii suplimentare despre firma neamteana Tafi Trade, la care gasiti grund epoxidic?

Aceasta firma se ocupa cu vanzarea de diverse tipuri de vopsele, intre care se numara si grund epoxidic si produse asemanatoare care se pot folosi cu rezultate foarte bune in mai multe domenii, cum ar fi: cel auto, industrial, al constructiilor etc. Firma este recunoscuta pentru profesionalismul si seriozitate de care da dovada in orice situatia atat pe plan local, cat si national. Datorita acestor calitati si a experientei vaste in domeniu, firma nemteana este foarte apreciata si numarul clientilor este in crestere. Este important de precizat ca toate produsele firmei, inclusiv grund epoxidic sunt de inalta calitate si se comercializeaza la preturi accesibile.

Sa aflam mai multe despre grund epoxidic

Cei interesati de cumpararea si folosirea de grund epoxidic, trebuie sa stie ca acesta este obtinut prin folosirea de materii prime de inalta calitate, care sunt selectionate cu atentie. Produsul va este livrat sub forma unui set care are doi componenti, ce trebuie amestecati foarte bine inainte de a fi folositi. Amestecul care rezulta contine, printre altele si: pigmenti, intaritor amidic, rasina epoxidica, pigmenti anticorozivi si aditivi de etalare.  Acest grund epoxidic are o aderenta excelenta la aluminiu, suprafete galvanizate si suporturi metalice.

Ce conditii trebuie indeplinite pentru a aplica corect grund epoxidic?

Inainte de a folosi grund epoxidic trebuie sa stiti ca acesta trebuie aplicat respectand anumite reguli, pentru ca protectia anticoroziva sa fie la nivel maxim. Suprafata pe care se aplica trebuie sa fie curata, sa nu aiba urme de ulei, praf, vaseline. De asemenea, un alt sfat consta in faptul ca trebuie sa aveti grija ca suprafata respectiva sa fie neteda, sa nu aiba microgauri sau zone de metal care pot exfolia, arsuri sau stropi de la sudura. Un alt sfat important: temperatura trebuie sa fie cu 3 grade mai ridicata decat temperatura punctului de roua. Firma Tafi trade va propune doua tipuri de grunduri epoxidice: Grund epoxidic G6425 si Grund G6425Zn.

Vreti sa luati legatura cu un angajat al firmei Tafi  Trade pentru a afla cum puteti comanda grund epoxidic?

Oferta firmei pentru grund epoxidic vi se pare demna de luat in considerare? Vreti sa comandati grund epoxidic? Urmatorul pas este sa contactati un reprezentant al firmei, fie prin telefon, fie prin e-mail. Compania are sediul central in Piatra Neamt, insa in vederea mentinerii unei legaturi cat mai stranse cu clienti din alte zone ale tarii a mai deschis doua sedii: unul in Bucuresti si celalalt in Cluj Napoca. Astfel ca, daca sunteti din aceste orase, puteti merge direct la sedii. Informatii detaliate despre produsele comercializate, inclusiv despre grund epoxidic, mai puteti obtine si daca accesati site-ul vopseaepoxidica.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>