Industria Constructiilor
August 4, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Gratare metalice de top de la Dovexim

Gratare metalice de top de la Dovexim

Gratare metalice de calitate superioara realizate din materiale performante poti achizitiona sau comanda de la firma de top din acest domeniu, Dovexim. Daca esti in cautare pe piata de profil de astfel de producatori, nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum reprezentantii firmei Dovexim pentru a beneficia de produse de top, realizate la standarde inalte de calitate si durabilitate. Produsele comercializate de catre Dovexim reprezinta un vector de calitate si eficienta in acest domeniu atat de vast, ele fiind realizate din materiale de calitate superioare ce sunt conforme cu cele mai exigente normative din domeniul securitatii si sigurantei din domeniu.

Gratare metalice – ce sunt aceste confectii metalice?

 

Gratare metalice sunt folosite intr-o mare diversitate a activitatilor economice, industriale, si nu numai.

Un produs aparent comun, gratarul metalic este de fapt o realizare ce are o larga folosire si utilitate in multe domenii de activitate. Daca la prima vedere pare ceva simplu, trebuie sa spunem ca gratarele metalice confera avantaje multiple in toate domeniile de activitate unde sunt folosite si unde prezenta lor este indispensabila.

Gratarele metalice se pot executa la diferite dimensiuni in functie de destinatia si spatiul unde vor fi amplasate. Aceste gratare se pot confectiona din mai multe feluri de materiale functie de destinatia de folosire si mai ales de  mediul unde vor fi amplasate. Se pot confectiona din otel ce poate fi zincat electrolitic sau termic sau din materiale nezincate, negre. Daca mediul unde vor fi amplasate este coroziv, atunci este imperios necesar ca acele gratare sa fie realizare dintr-un material ce este rezistent la coroziune, otel zincat, fapt ce va determina o utilizare a lor in conditii de siguranta pentru o lunga perioada de timp.

Gratare metalice – unde se folosesc acestea?

 

Gratare metalice se folosesc cu precadere in sectoarele industriale datorita faptului ca sunt rezistente, prezinta siguranta si sunt usor de intretinut. Aceste gratare sunt realizate din materiale de calitate superioara, ele fiind proiectate sa reziste la sarcini mari in functie de specificul activitatii firmei unde sunt montate. Constructia lor speciala respecta toate normele de siguranta si securitate din domeniu, iar design-ul lor specific permit trecerea luminii, apei si aerului prin ele.

Datorita caracteristicilor superioare de rezistenta, aceste gratare metalice sunt utilizate pentru realizarea de podele, scari metalice de incendiu, pentru trafic greu in industrie, pasarele pietonale si multe alte intrebuintari pot fi gasite acestor confectii metalice de top.

Daca esti in cautarea unui furnizor de gratare metalice, nu mai sta pe ganduri si apeleaza chiar acum specialistii firmei de renume Dovexim. Specialistii acestei firme au ca principal obiectiv satisfacerea tuturor cerintelor adresate de clientii firmei, intr-un mod profesionist si la standarde ridicate de calitate. Produsele realizate de acesta firma sunt confectionate din materii prime de calitate si indeplinesc toate cerintele si standardele de calitate si siguranta cerute in acest domeniu. Cu ajutorul Dovexim poti achizitiona exact produsele de care tu ai nevoie si vei beneficia de consultanta de specialitate astfel incat achizitia ta sa fie fie una deosebit de avantajoasa pentru tine.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege gratare metalice de la Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Dovexim? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>