Echipamente Industriale
May 7, 2015 posted by Olivia

Gratare metalice de la Dovexim – calitate si eficienta garantata

Gratare metalice de la Dovexim – calitate si eficienta garantata

Atunci cand stabilim o noua colaborare, cu totii ne dorim sa avem parte de servicii care se definesc prin calitate superioara, seriozitate si profesionalism. Astfel, daca alegeti sa cumparati gratare metalice de la compania Dovexim, vei constata ca ai facut o alegere foarte buna sa te increzi in serviciile acestei firme.

De ce sa alegi gratare metalice de la Dovexim?

Experienta si profesionalismul acestei echipe sunt infomatii ce garanteaza ca vei achizitiona gratare metalice de foarte buna calitate. Spre deosebire de gratarele din lemn, avantajele gratarelor din metal se regasesc in capacitatea acestora de a oferi precizie in constructii si de a putea fi utilizate o perioada indelungata de timp fara a intampina nici o problema.

Activand pe piata de profil inca din anul 1993, compania Dovexim a reusit sa se remarce printr-o gama variata si calitativa de confectii metalice. Priceperea personalului specializat ce executa astfel de lucrari se reflecta in totalitate in calitatea produselor comercializate. Printre confectiile metalice pe care le puteti achizitiona de la companie Deovexim se numara si gratare metalice. Realizate in forme diverse, usor de intretinut si avand forme diverse, aceste gratare metalice vor completa perfect lucrarea pe care o veti efectua. Gratarele metalice propuse de aceasta firma sunt construite din materiale rezistente si de calitate, iar utilizarea celor mai noi tehnologii a dus la obtinerea unor produse care pot fi folosite in aproape orice tip de constructie.

Tipuri de gratare metalice din oferta celor de la Dovexim

Un gratar metalic este un corp plan al carui capacitate este portanta, detine multe ochiuri si este dispus in forme regulate. Aceste produse sunt realizate din bare portante (sau de sustinere) dispuse atat vertical cat si paralel si care se intersecteaza cu barele neportante  (cele de distribuite, secundare, de umplere). De regula, marginea exterioara a gratarelor este inchisa si se numeste bordura sau rama gratarului. In functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra, echipa Dovexim poate efectua mai multe tipuri de gratare metalice. Prin urmare, in oferta de gratare metalice a acestei companii vei gasi urmatoarele tipuri de produse: gratare metalice electroforjate, gratare metalice presate, gratare metalice zincate termic sau electrolitic (de tip SP sau P) si gratare metalice natur (negre si nezincate).

Gama diversificata de gratare metalice presate contine produse ce se pot intrebuinte in urmatoarele cazuri:

- se folosesc ca element de fatada al cladirilor, pentru acoperirea canalelor, pentru punti si platforme. Ele isi gasesc locul perfect acolo unde aspectul pardoselii este un detaliu care conteaza foarte mult;

- pot fi utilizate un locurile pe unde se deplaseaza autovechicule cu greutate mare;

- se monteaza in spatiile accesibile publicului.

Prin urmare, domeniile si aplicatiile unde se folosesc gratare metalice sunt nenumarate. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi aceste produse de calitate si rezistente de la firma Dovexim si, fara indoiala, lucrarea propusa va fi realizata cu succes. Bucura-te de rezistenta si calitate cu gratare metalice de la Dovexim! Pentru mai multe detalii te asteptam sa soliciti serviciul gratuit de consultanta de specialitate oferit de echipa acestei comapanii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>