Industria Constructiilor
November 3, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Gratare metalice de calitate numai de la Dovexim!

Gratare metalice de calitate numai de la Dovexim!

Gratare metalice oferite spre comercializare de catre firma Dovexim sunt realizate la standarde inalte de calitate si durabilitate. Daca esti in cautare de gratare metalice apeleaza cu incredere la produsele Dovexim, firma care ti le pune la dispozitia ta oricand, la preturi deosebit de avantajoase. Gratarele metalice reusesc sa satisfaca cu brio chiar si cele mai exigente conditii de realizare si utilizare a lor. Asadar, apeleaza si tu la produsele realizate si comercializate de catre firma Dovexim si vei crea o afacere deosebit de importanta si avantajoasa pentru tine.

Gratare metalice – ce sunt aceste componente?

 

Gratarele metalice sunt elemente de constructie industriala sau civila care au rolul de a asigura deplasarea personalului intre diferite zone de productie sau depozitare. Aceste elemente de constructie faciliteaza accesul rapid intre diferite zone, fiind special construite si proiectate si au incluse elemente constructive de siguranta si securitate.

Gratarele metalice Dovexim sunt realizate din elemente metalice confectionate din materiale ce rezistenta si in medii ostile care apar datorita elementelor corozive din mediul de lucru. Gratarele metalice comercializate pot fi protejate prin zincare termica, electrolitica sau electroforjate. Acestea pot avea culoare natur metalica sau pot fi negre.

Gratare metalice – avantajele utilizarii lor

 

Gratarele metalice sunt elemente de constructie extrem de rezistente si sunt realizate din metale special prelucrate si tratate astfel incat sa reziste in cele mai dificile medii. Gratarele metalice realizate de catre firma Dovexim pot fi fabricate si in functie de nevoile tale pe diferite dimensiuni, rezistenta mecanica si grade de rezistenta la coreziune.

Intretinerea acestor gratare metalice este usoara datorita formei de realizare. Modelul constructiv al acestor gratare metalice asigura o structura metalica stabila si deosebit de sigura in exploatare si permite trecerea luminii, apei si a aerului prin structura sa alveolara. Tensiunea mecanica este transmisa multipunct datorita structurii sale constructive, fapt ce asigura o buna rezistenta la solicitare si utilizare intr-un mod intensiv. Aceste gratare metalice sunt special realizate sa se integreze intr-o structura complexa arhitectonica si sa asigure legatura intre diferite structuri ale cladirii.

Gratarele metalice se pot folosi in realizarea de pasarele metalice ce pot avea doua pana la patru benzi pe sens si se utilizeaza in mediul industrial greu sau in realizarea de scari de incendiu care sunt deosebit de importante in asigurarea evacuarii personalului in caz de incendiu. De asemenea, aceste elemente metalice se folosesc si pentru realizarea de podele industriale, platforme sau rafturi.

Apeland la produsele realizate si comercializate de catre firma de renume Dovexim vei beneficia de produse efectuate din materiale de calitate superioarea realizate la standarde de calitate superioara. Firma Dovexim prin specialistii sai realizeaza gratare metalice confectionate din materiale atent selectionate si la parametrii tehnici superiori de calitate. Datorita experientei acumulate in anii de activitate ai firmei Dovexim, aceasta livreaza partenerilor sai de afaceri produse ce au fost testate si verificate in cele mai dificile medii de utilizare, astfel incat tu sa beneficiezi de cele mai avantajoase produse. Colaborarea ta cu firma de prestigiu Dovexim nu poate fi decat una in care ai numai  de castigat!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege gratare metalice de la Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Dovexim? Pentru detalii, suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>