Uncategorized
January 21, 2015 posted by Lavinia Bilba

Granulator ingrasaminte de la Serosem!

fd1fbfbc3bc49388a04362900c7edb7cPentru cei care doresc sa achizitioneze granulator ingrasaminte, Serosem ofera produse de calitate superioara la preturi convenabile. Pentru ca munca in agricultura sa fie mai eficienta si mai facila, Serosem ofera utilaje moderne pentru a exploata in diferite moduri. Compania Serosem ofera granulator ingrasaminte pentru orice fel de ingrasaminte granulate si pentru orice tip de cultura. Societatea ofera transport in tara si in strainatate astfel ca este momentul potrivit pentru a achizitiona aceste produse extrem de utile. Echipa Serosem ofera nu numai utilaje de calitate la preturi accesibile, dar si consultanta de specialitate pentru a alege produsele de care ai nevoie.

Produsele comercializate sunt deosebit de utile si fabricate la cele mai inalte standarde de calitate astfel ca ai garantia calitatii. Acest granulator ingrasaminte este destinat pentru producatorii agricoli care vor sa lucreze profesional si sa obtina rezultate dintre cele mai bune. Granulatorul se poate utiliza pentru lucrari profesionale si rapide de fertilizat terenul pentru toate tipurile de ingrasaminte granulate. In plus, produsele sunt oferite la un bun raport calitate-pret pe piata de specialitate.

De ce sa optezi pentru granulator ingrasaminte?

In primul rand, deoarece acesta se poate intrebuinta pentru orice tip de ingrasaminte granulate si pentru orice tip de cultura. Calitatea produsului garanteaza eficienta acestuia oricarui agricultor, care vrea sa ofere culturii sale conditiile adecvate pentru o recolta bogata si de calitate superioara. Utilajul se poate atasa la utilajul de semanat, atat cel mecanic, cat si cel manual. Astfel ca odata cu procesul de insamantare are loc si fertilizarea culturilor cu ajutorul ingrasamanitelor dozate de acest granulator. Cu acest dispozitiv vei putea economisi mai mult timp si vei scapa de grija ingrasamintelor, odata cu semanarea semintelor. Important este faptul ca se poate insamanta si fertiliza concomitant cu o foarte mare economie de timp.

Compania Serosem ofera agricultorilor tot ce este mai bun si de aceea, le ofera utilaje dintre cele profesioniste. Agricultura este un domeniu care necesita multa munca si se poate realiza numai prin intermediul utilajelor agricole moderne, performante care lucreaza rapid suprafete mari de teren. Comenzile vor fi onorate in cel mai scurt timp si poti solicita informatii suplimentare de la reprezentantii firmei Serosem. Utilizarea unui astfel de utilaj este rentabila, nu dauneaza mediului sau solului si este potrivit pentru orice tip de ingrasaminte care se utilizeaza in mod constant in agricultura.

Despre profesionistii Serosem!

Compania ofera o gama variata de utilaje destinate agriculturii. Pe langa granulator ingrasaminte vei gasi in cadrul companiei si semanatoare, masini de semanat, motocultor, semanatoare, elemente de semanat de precizie, masina de afanat sol si multe alte produse similare. Prin produsele si utilajele comercializate, compania Serosem sprijina agricultorii si celor care practica agricultura in gradini, solarii sau pe suprafete mai mari. Intra pe site-ul firmei Serosem sau contacteaza reprezentantii firmei si vei putea afla informatii despre fiecare produs in parte si, in special, despre granulator ingrasaminte. Comanda oricand ai nevoie granulator ingrasaminte sau alte produse de la Serosem si ai garantia calitatii si a unor produse de calitate net superioara.

Datele de contact ale firmei Serosem

Adresa firmei: Str. Simion Barnutiu, nr.28, Timisoara

Telefon: 021 211 00 00

Email: serosem@yahoo.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>