Uncategorized
February 12, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Glass & Fittings-Feronerie usi sticla. Investeste in confort!

Glass & Fittings-Feronerie usi sticla. Investeste in confort!

Alaturi de profilul si sticla utilizata pentru constructia ferestrelor si usilor din sticla, elementele de feronerie ocupa un rol deosebit de important, mai ales ca acestea sunt partile cele mai expuse la uzura. In plus, feroneria este responsabila si de obtinerea unei izolari fonice si termice de exceptie. Cu alte cuvinte, pentru un camin confortabil, alege intodeauna feroneria de calitate!

Esti in cautarea unui furnizor de feronerie usi sticla care sa-ti puna la dispozitie preturi avantajoase si solutii complete in materie de etanseizare usi? Consulta oferta celor de la Glass & Fittings, companie cu o experienta bogata in amenajari din sticla (servicii complete de proiectare si executie).

Glass & Fittings comercializeaza feronerie usi sticla pentru toata gama de usi: pivotanta, glisanta, batanta sau automata, usi pentru sauna, usi pentru terasa, pentru cabina de dus, etc. Din oferta Glass & Fittings poti opta pentru: balamale pneumatice si pivotante, manere, butoane, amortizoare de pardoseala, incuietori, conectori pentru sticla, precum si multe alte elemente din categoria feronerie usi sticla.

Feronerie usi sticla-Eficienta termica, design modern

Sunt practice, eficiente din punct de vedere energetic si au o estetica aparte. Acestea sunt doar cateva din caracteristicile usilor din sticla. Dincolo de designul foarte in voga, usile din sticla inseamna si partea de feronerie (o parte nu atat de vizibila, insa cu rol esential in randamentul usii).

Ce este feroneria?

Feroneria este ansamblul de mecanisme care permite operarea ferestrelor/usilor, adica inchiderea si deschiderea acestora. Pe scurt, feroneria reprezinta toatalitatea accesoriilor din cadrul usilor si ferestrelor. Aceste elemente sunt de patru tipuri, si anume: batante, oscilo, oscilobatante si de glisare (asigura trei sau cinci puncte de inchidere).

De ce este importanta feroneria?

Feroneria are rolul de a etansa usa, astfel incat aerul rece sa nu poata intra in incapere. In cazul unei feronerii de o calitate scazuta, au loc pierderi mari de energie termica (caldura). Acest fapt se traduce simplu prin: disconfort. Mai mult decat atat, izolarea fonica nu mai are loc intr-un mod eficient.

Etansarea se realizeaza prin intermediul unor elemente de feronerie speciale care sa previna si sa opreasca pierderea caldurii si patrunderea aerului rece, dar si umiditatea. Pentru o rezistenta sporita impotriva coroziunii, feroneria este supusa procedeului de zincare.

Glass & Fittings-Feronerie usi sticla, in gama completa!

Daca vrei sa ai garantia unei feronerii de calitate pentru usile din sticla, apeleaza la Glass & Fittings, un nume cu traditie pe piata de profil din Romania. Fiind specializata in compartimentari din sticla, usi din sticla securizata, placari cu sticla, balustrade si trepte din sticla, pardoseli din sticla si cabine de dus, Glass & Fittings iti poate asigura feronerie premium pentru toata gama de usi din sticla.

Feroneria pentru usi din sticla Glass & Fittings se remarca prin: rezistenta deosebita la uzura (praf, umiditate, apa, etc.), etanseizare perfecta (distributie foarte buna a fortei de etansare), finisaje impecabile si design usor de adaptat. In plus, toate componentele de feronerie permit un montaj usor.

Compania brasoveana iti ofera solutii ingenioase si elegante, menite sa dea o prestanta aparte usilor din sticla, dar si o rezistenta pe masura!

Pentru a consulta intreaga oferta in materie de feronerie usi sticla, acceseaza www.glassfittings.ro. Echipa noastra iti sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea feroneriei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>