Uncategorized
February 19, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Glass & Fittings-Feronerie usi sticla, de la A la Z!

Glass & Fittings-Feronerie usi sticla, de la A la Z!

Rezista cu brio la sarcini mecanice si tensiuni termice, sunt estetice si isi pastreaza aspectul pe intreaga durata a utilizarii lor. Usile din sticla reprezinta o alegere inspirata pentru toti cei care doresc incaperi moderne si luminoase. De regula, cei care achizitioneaza usi din sticla se limiteaza in a se interesa doar de calitatea geamului, ignorand partea de feronerie. Este o gresala foarte costisitoare! Motivul? Fara o feronerie adecvata, usile din sticla nu ofera randamentul dorit (izolare termica si fonica deficitara), fiind mult mai vulnerabile odata cu trecerea timpului. Asadar, feroneria chiar conteaza!

Cu o experienta bogata in amenajari din sticla, Glass & Fittings iti pune la dispozitie tot ce te interesaza in materie de feronerie usi sticla. Cauti o feronerie de calitate, menita sa realizeze imbinari perfect etanse si de durata? Consulta oferta Glass & Fittings si alege feronerie usi sticla in gama completa.

Cateva exemple de feronerie usi sticla pe care firma brasoveana le comercializeaza sunt: balamale pneumatice si pivotante, manere, butoane, amortizoare de pardoseala, incuietori, conectori pentru sticla, precum si alte elemente de o calitate ireprosabila.

Feronerie usi sticla-O estetica aparte, durabilitate garantata!

Usile din lemn masiv sau PVC sunt istorie! Astazi, adeptii amenajarilor de bun gust se declara cuceriti de estetica usilor din sticla, singurele usi capabile sa transforme o incapere banala intr-un spectaculoasa. In plus, usile din sticla permit o gestionare mai eficienta a spatiului dar si o manevrare mai facila! Pe scurt, usile din sticla sunt bune izolatoare, asigura un nivel optim de luminozitate, sunt practice si foarte moderne! Cu asa caracteristici sa le tot cumperi! Dar stai!! Inainte sa cumperi o astfel de usa, acorda atentie feroneriei.

Ce este feroneria?

Feroneria inseamna totalitatea accesoriilor metalice ale ferestrelor si usilor (care asigura sustinerea, mobilitatea si etansarea acestora). Feroneria este o componenta esentiala in ceea ce priveste rezistenta si fiabilitatea usilor si a ferestrelor. O feronerie de calitate inseamna o buna functionare a ferestrelor/usilor, precum si o etansare perfecta. Cu alte cuvinte, feroneria este responsabila de confort.

Feronerie-Rol principal

Rolul principal al feroneriei este de a asigura  inchiderea si deschiderea  prin actionarea manerului dar si etanseitatea ferestrelor/usilor prin actionarea bumbilor de inchidere pe tot perimetrul ferestrelor/usilor.

Ce presupune o feronerie de calitate?

Fiind supusa uzurii si solicitarilor fizice in proportii mult mai mari comparativ cu alte elemente, feroneria trebuie sa fie confectionata din metale rezistente la rugina, praf si umiditate, precum si la solicitari diverse. Feroneria trebuie sa execute o imbinare perfecta si de durata. Mai mult, o feronerie de calitate inseamna si un design impecabil.

De unde comanzi feronerie usi sticla, la preturi bune? Glass & Fittings!

Daca vrei sa ai garantia unei feronerii de calitate si la preturi corecte, contacteaza un specialist in domeniu-Glass & Fittings!

Glass & Fittings te asteapta cu o ofera extrem de bogata in ceea ce priveste feroneria, inclusiv feronerie usi sticla. Montate pe usile din sticla sau orice alte produse din sticla, feroneria Glass & Fittings rezista la coroziune si uzura gratie calitatii de executie a materialului (elementele de feronerie sunt realizate din inox).

Elementele de feronerie sunt disponibile in mai multe categorii, in functie de tipul usii (pivotanta, glisanta, batanta sau automata, usi pentru sauna, pentru terasa, etc.). Feroneria este special conceputa pentru a rezista la un nivel crescut de umiditate.

Oferta Glass & Fittings inseamna nu doar feronerie usi sticla inovatoare si estetice, ci si preturi foarte accesibile. Afla mai multe de pe www.glassfitting.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>