Echipamente Industriale
October 1, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Generator de curent pentru sudura

Generator de curent pentru sudura

Ai nevoie de un generator de curent Diesel, pe benzina, pentru sudura sau generatoare speciale cum sunt cele pentru tractoare? In magazinul online Mall-bb.ro intalnesti zeci de modele avand caracteristici tehnice deosebite, numeroase avantaje si preturi bune.

Generator de curent pentru sudura marca Stager

 

Un generator de curent foarte bun pentru sudura trebuie sa apartina unei marci consacrate pentru acest domeniu. Stager este un nume cu renume si-ti ofera o calitate indiscutabila.

Daca luam in calcul modelul de generator DW 190AE vom vedea ca turatia nominala este de 3000, iar capacitatea rezervorului este de 11.5 l motorina. Autonomia este suficient de mare, ajunge la 6.5 ore, iar nivelul de zgomot este de 96 dB.

Ca dimensiuni, acest generator este numai bun, are 727x495x632 mm si 110 kg, adica este robust si rezistent la uzura si te ajuta sa-ti faci treaba. Sistemul de pornire este electric, motorul este de tip monocilindru in 4 timpi, iar racirea este cu aer.

Generator de curent pentru sudura marca Kipor

 

Si Kipor este o marca consacrata pentru realizarea de generatoare de sudura de calitate, fiabile, rezistente, care te tin o viata si functioneaza la perfectie.

Un model foarte popular de generator de curent pentru sudura marca Kipor este KDE 180 XW. Puterea nominala este de 2,8 kVA, are un rezervor mare ce-ti ofera autonomie de pana la 9 ore, foloseste IGBT PWM pentru curentul la iesire, panoul de control este modern, iar lipsa uleiului este sesizata de catre un senzor. Sistemul de pornire este la sfoara, iar motorul este cu injectie directa.

Generator de curent pentru sudura marca Tecnogen

 

Producator Tecnogen, motor marca Ruggerini, acest generator se foloseste pentru sudare in curent continuu. Se foloseste procedeul MMA cu electrozi din fonta, inox, bazici sau rutilici, inveliti. De asemenea, se mai poate intrebuinta si ca sursa independenta de tensiune si se foloseste pentru a alimenta echipamentele electrice trifazate sau monofazate.

Acest gen de generator este dotat cu accesorii standard, este montat pe un cadru tubular astfel incat i se ofera protectie, dar te ajuta si in manipulare, este portabil si este actionat de un motor de tip Diesel cu pornire electrica.

Are 270 kg si dimensiuni robuste, 21.2 CP, iar curentul de sudura este de 300A.

Unde gasesc de vanzare un generator de curent pentru sudura marci de calitate?

 

Magazinul online Mall-bb.ro te oferteaza cu mai multe modele de generatoare de curent pentru sudura apartinand unor branduri cu renume international precum Stager, Tecnogen, Kipor.

Pentru fiecare dintre aceste generatoare sunt afisate toate caracteristicile tehnice, dar si pretul. Daca ai nevoie de orice alte informatii suplimentare nu trebuie decat sa iei legatura cu echipa, iar aceasta te va consilia pentru cea mai buna alegere. Daca esti in cautarea unui produs cu alti parametrii tehnici, scrie acest lucru echipei si problema se va rezolva in cel mai scurt timp.

Comanda se face online, poti plati online sau ramburs si te bucuri si de numeroase reduceri si promotii cu Mall-bb.ro. Esti contactat telefonic pentru confirmarea comenzii, apoi aceasta iti va fi livrata.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege generator de curent de la Mall-bb.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Mall-bb.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-172.770 si 0741-155.144 sau trimite un e-mail pe adresa magazinscule@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>