Echipamente Industriale
August 4, 2014 posted by Lavinia Bilba

Generatoare sudura stationare de la Mix Equipment!

aea18ba7a48847cb77ba6ebe29bf5dbaDaca esti in cautarea unor generatoare sudura stationare, Mix Equipment ofera clientilor sai astfel de produse la preturi convenabile. Aceste generatoare sudura stationare sunt echipamentele ideale in spatiile in care mutarea lor nu este necesara pentru desfasurarea activitatilor de sudura. Modelele disponibile pot fi utilizate cu succes in cazul celor de tip Mig, Tig, Smaw si Cag. In functie de preferinte, ai posibilitatea de a alege intre generatoare sudura stationare echipate cu motoare diesel, respectiv motoare pe benzina.

Gama de generatoare sudura stationare de care firma dispune, include modele cu caracteristici tehnice diferite pentru ca tu sa il alegi pe cel care indeplineste cel mai bine cerintele si necesitatile tale. Generatoarele sunt marca Genset, o companie italiana cu traditie in fabricarea acestor tipuri de echipamente, recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea pe care o asigura procedeului de sudura. La un raport optim calitate-pret alege generatoare sudura stationare oferite de Mix Equipment pentru aplicatiile in care ai nevoie de astfel de produse. Generatoarele sunt modele profesionale, fiind adresate activitatilor de acest gen in scopul obtinerii unor rezultate pe masura.

Despre generatoare sudura stationare!

Generatoarele de sudura stationare poarta marca Genset, fiind modele profesionale, ideale pentru cei care urmaresc obtinerea celor mai bune rezultate in domeniu. Produsele sunt constructii robuste, cu componente protejate impotriva coroziunii sau a oricarui alt fenomen care le-ar putea afecta calitatea. Prezinta siguranta sporita in functionare, fiabilitatea numarandu-se printre aspectele ce caracterizeaza generatoarele de sudura fabricate de catre compania italiana Genset. Motorizarile utilizate sunt Honda, Deutz, Yanmar, Lombardini, Kubota si Perkins. Distribuitor al unei game variate de echipamente motorizate, Mix Equipment vine in sprijinul tuturor celor interesati de achizitonarea unor generatoare de sudura stationare, oferindu-le produse de top, de mare ajutor in mai multe procedee de sudura. Designul compact si greutatea redusa permit o manevrabilitate usoara a generatorului. Echipa firmei iti poate oferi consultanta adecvata pentru alegerea unor produse potrivite nevoilor si aplicatiilor tale. Astfel, compania ofera solutii complete in domeniu.

Unde gasesti generatoare sudura stationare?

Cu sediul in Oradea compania Mix Equipment activeaza pe piata echipamentelor si dispozitivelor industriale motorizate. Firma detine numeroase parteneriate incheiate cu producatori importanti din domeniul echipamentelor motorizate, care ofera posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor cele mai bune produse de acest gen. Oferta companiei este variata si cuprinde grupuri electrogene Visa, generatoare de sudura Genset si motoare Diesel FPT Industrial pentru diverse aplicatii, pana la motopompe si instalatii de irigat marca Nettuno, respectiv Irrimec si multe altele. Mix Equipment ofera clientilor sai solutii eficiente in domeniul echipamentelor motorizate, prin intermediul unor produse de top fiabile, care ii ajuta pe acestia in obtinerea performantelor dorite.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa contactezi reprezentantii companiei, care sunt pregatiti oricand sa iti ofere sfaturi si sugestii utile in alegerea celor mai potrivite produse. In plus, poti accesa pagina de internet a companiei Mix Equipment pentru a viziona produsele oferite si caracteristicile acestora. Achizitioneaza generatoare sudura stationare performante oferite de Mix Equipment pentru facilitarea procedeelor de sudura.

 

Datele de contact ale firmei Mix Equipment

Adresa firmei: Str. Sofiei, Nr. 14C, Oradea

Telefon: 0745 320 021

Email: office@mixmem.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>