Echipamente Industriale
September 29, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Generatoare curent pe benzina, doar prin eUnelte!

Generatoare curent pe benzina, doar prin eUnelte!

Fluctuatiile de tensiune pot pune in pericol intreaga aparatura dintr-un camin sau sediu de birou si pot provoca avarii pe perioade nedeterminate. Pentru a evita toate aceste situatii mai putin placute, informeaza-te despre avantajele unor generatoare curent pe benzina si alege sa faci o investitie optima!

Datorita puterii si utilitatii sale, un generator poate elimina desele pene de curent si poate alimenta cu electricitate intreaga locuinta. Dincolo de aceste aspecte, un generator de curent pe benzina se instaleaza si utilizeaza foarte simplu. In plus, acesta te ajuta sa faci economii majore la facturile de curent, gratie consumului optimizat!

De unde achizitionezi generatoare curent pe benzina? Foarte simplu: de pe eUnelte, magazin online dedicat comercializarii unei categorii bogate de produse utilizate in domeniul industrial, rezidential si cel al constructiilor. Astfel, din oferta noastra poti opta pentru generatoare curent pe benzina cu puteri cuprinse intre 650 W-10,5 kW, monofazate sau trifazate, cu pornire la cheie sau la sfoara.

Magazinul online eUnelte iti pune la dispozitie generatoare curent pe benzina, apartinand celor mai importanti producatori in domeniu, printre care Stager si Kipor. Fiind de marca, generatoarele de curent au garantia unei functionari indelungate, fara probleme si la standarde inalte de performanta. Dincolo de calitate si diversitate, magazinul nostru online iti ofera accesul si la preturi avantajoase! Profita!

De ce sa fii dependent de reteaua electrica cand poti sa ai propriul generator de curent?

Generatoare curent pe benzina-Utilitate deplina si beneficii majore!

Formate din monitoare termice si alternatoare de curent instalate pe un suport metalic, cu suporti antivibratii si panouri de comanda, generatoarele sunt o alternativa ideala pentru alimentarea cu curent a locuintelor, si nu numai. Utilizate in activitati casnice ori profesionale, ca sursa alternativa de energie electrica sau ca sursa unica, generatoarele rezolva problemele legate de fluctuatiile de tensiune, eliminand posibilitatea unor pene de curent.

Cum functioneaza un generator?

Pe baza principiului ¨inductiei electromagnetice¨. Mai exact: energia mecanica oferita de miscarea conductorului intern este transformata in energie electrica in baza unui camp magnetic. Aceste procese sunt datorate unui motor cu ardere pe benzina sau pe motorina (generatoarele casnice utilizeaza cel mai des motorul pe benzina). Chiar daca pare putin complicat intregul sistem de functionare, tot ceea ce trebuie sa te intereseze este faptul ca un generator se dovedeste a fi extrem de practic intr-o varietate de activitati si domenii.

eUnelte-Generatoare curent pe benzina, pentru uz casnic si profesional

La alegere unui generator trebuie sa ai in vedere notiuni ca: putere, eficienta, simplitate in exploatare, costuri de intretinere si nu in ultimul rand, marca! Daca vrei sa ai garantia unor generatoare curent pe benzina suficient de puternice pentru a sustine diverse activitati de uz casnic si profesional, viziteaza magazinul online eUnelte si alege in functie de necesitati.

Pe site-ul nostru gasesti generatoare curent pe benzina marca Stager si Kipor, disponibile in mai multe variante si cu puteri diferite. Generatoarele comercializate se bucura de o constructie de calitate, precum si de cele mai noi tehnologii in domeniu.  Utilizarea lor este una usoara si sigura iar randamentul unul maxim!

Si pentru ca dorim ca serviciile noastre sa fie complete, echipa eUnelte vine in sprijinul tau cu sfaturi si consiliere de specialitate in achizitionarea generatoarelor, astfel incat alegerea sa fie cea corecta. Cu eUnelte esti la un singur click distanta de generatoare curent pe benzina, la preturi competivite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>