Industria Chimica
June 18, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Galvanizare metale cu Promt Distrib

Galvanizare metale cu Promt Distrib

Pentru atunci cand ai nevoie de serviciul de galvanizare metale, piese mici, electro-galvanizare in baie de zinc, metoda fiind foarte avantajoasa din punct de vedere al pretului, dar si a usurintei de aplicare, Promt Distrib din Sebes, judetul Alba, este echipa potrivita.

Promt Distrib are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, este certificata ISO pentru calitatea serviciilor prestate, tratarea metalelor realizandu-se in hale speciale, amenajate modern sub atenta supraveghere a unei echipe de specialisti cu foarte multi ani de experienta in galvanizare metale.

Cum se stabileste pretul tratamentelor galvanice? Se iau in considerare aspecte legate de greutatea pieselor, de suprafata lor, de tratamentul la care au fost supuse, de numarul de piese de galvanizat, dar si de calitatea executiei.

Ce presupune galvanizare metale?

 

Galvanizare metale este un proces electrochimic ce presupune acoperirea unui metal cu un alt metal. De ce? Scopul este, in primul rand, anticoroziv, urmat de cel estetic. Cine a dat numele de galvanizare acestui proces? Luigi Galvani ce a trait in perioada 1737 – 1798 in Italia, decoperitorul metodei.

De regula, galvanizarea se face cu cupru sau un strat generos de zinc prin scufundarea in baie de zinc a profilelor, protectia anticoroziva fiind foarte buna in acest caz. Totul se realizeaza in baie electrolitica, o baie prin care circula curentul electric ce ajuta la depunerea zincului.

Inainte de a fi electro-galvanizate metalele trebuie curatate foarte bine eliminandu-se rugina, murdaria sau uleiul. Se foloseste un detergent alcalin. Dupa care se aplica o sarcina electrica pentru o curatare a metalelor la nivel micro. Urmeaza apoi decaparea, iar la final galvanizarea. Dupa galvanizare metalul este spalat cu apa si lasat la uscat.

Unde se foloseste galvanizarea? Pentru obiectele mici, deoarece se aplica usor, este o metoda foarte rentabila si are un pret foarte bun.

Galvanizare metale la preturi pentru orice buzunar

 

Ai nevoie de serviciul de galvanizare metale? Promt Distrib din Sebes este compania care-ti ofera galvanizarea la preturi accesibile, preturi numai bune pentru orice buzunar.

Aceasta companie din judetul Alba se ocupa de multi ani de tratarea si acoperirea metalelor, serviciile fiind prestate la standarde ridicate de calitate, compania fiind certificata ISO 9001:2000 de mai bine de 7 ani.

Cine apeleaza la galvanizare metale de la Promt Distrib? Are colaboratori din toate domeniile, in special din cel al industriei constructoare de masini. Astfel, printre serviciile de tratamente antiocorozive se numara:

1. Zincarea electrolitica slab acida;

2. Decaparea alcalina;

3. Brunarea la cald;

4. Fosfatare pe baza de zinc;

5. Fosfatare manganoasa.

Cum se obtine galvanizare metale de catre Promt Distrib? Se folosesc linii de productie foarte modern dotate, insa si personalul este calificat pentru ca totul sa decurga in cele mai bune condtii. Tocmai de aceea galvanizare metale cu Promt Distrib confera urmatoarele proprietati metalelor:

- Aspect placut;

- Efect estetic deosebit;

- Imbunatateste rezistenta la coroziune a metalelor – rezista chiar si 240 de ore la ceata salina;

- Brunare;

- Izolare electrica;

- Diminueaza frecarea superficiala;

- Inzestreaza metalul cu un strat intremediar care asigura o buna aderenta a filmelor organice precum vopsele, lacuri, materiale plastice si adezivi;

- Fosfatare manganoasa si pe baza de zinc.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege galvanizare metale de la Promt Distrib. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Promt Distrib? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0742-455.745 si 0765-246.872 sau trimite un e-mail pe adresa valentinadmn@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>