Industria Chimica
August 5, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Galvanizare metale cu Promt Distrib

Galvanizare metale cu Promt Distrib

Galvanizare metale este un serviciu executat la o calitate deosebita de catre firma Promt Distrib. Astfel ca, daca esti in cautarea unui partener care sa-ti ofere servicii de galvanizare metale, nu mai ezita si contacteaza chiar acum reprezentantii firmei Promt Distrib! Cu ajutorul acestor profesionisti problemele tale tehnice referitoare la protectia metalelor vor fi rezolvate in cel mai scurt timp, cu un deosebit profesionalism si la standarde de calitate ridicate.

Galvanizare metale – ce este acest procedeu?

 

Galvanizarea este un procedeu de protejare a metalelor contra coroziuni isi consta in acoperirea cu un strat subtire de material protector au ajutorul electrolizei, proces prin care se realizeaza un strat metalic uniform.

Cu totii stim ca se folosec materiale metalice peste tot in industrie si constructii, iar pentru o mai buna durabilitate si rezistenta in timp aceste materiale trebuie protejate impotriva coroziunii. Prin coroziune ne referim la procesele de degradare si deteriorare a metalelor si obiectelor metalice datorita actiunii agentilor chimici din mediul inconjurator. Cauza acestor modificari nedorite ale metalelor sunt reactiile chimice si, in special, cele electrochimice, care se desfasoara la suprafata metalului.

Faptul ca metalele reactioneaza cu mediul din jurul lor este cunoscut de multa vreme. Astfel fierul rugineste, argintul isi pierde din luciu, cuprul primeste o patina, aluminiul oxideaza, adica formeaza un strat foarte subtire de oxid, care va impiedica reactia mai departe, iar zincul si plumbul isi pierd luciul metalic. Cu exceptia metalelor nobile, toate metale sunt instabile chimic in contact cu aerul atmosferic. Modul in care se manifesta aceasta instabilitate, ca si gradul in care ea apare, depinde atat de natura metalului, cat si a vecinatatii lui.

Aceasta protejare se realizeaza cel mai bine si mai eficient prin galvanizare. Rezistenta metalului la actiunea agentilor corozivi este cu mult imbunatatita si, tocmai de aceea, va putea fi folosit mult mai mult timp in conditii optime.

Galvanizare metale – de ce sa apelezi la serviciile firmei Promt Distrib?

 

Galvanizare metale este un serviciu pus la dispozitia ta de firma de renume Promt Distrib. Pentru protejarea suprafetelor metalelor firma Promt Distrib poate executa procese de zincare, nichelare, cuprare, cromare, brunare, aurire sau argintare. In urma galvanizarii, rugina si restul factorilor ce pot dauna metalului nu vor mai reprezenta o problema pentru metalele protejate. Datorita liniilor de productie dotate cu utilaje moderne de care dispune acesta prestigioasa firma, tratamentele aplicate sunt rezistente, de lunga durata si calitative.

Apeland la serviciile de galvanizare metale oferite de firma de renume Promt Distrib vei beneficia de servicii de calitate superioara executate cu promptitudine si profesionalism. Firma Promt Distrib dispune de utilaje moderne de galvanizare cu ajutorul carora poate realiza o gama larga se servicii de galvanizare capabile sa satisfaca si cei mai exigenti clienti. Prin intermediul specialistiilor de care dispune, compania vine in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor sai cu solutii inovative si moderne, fapt ce ii clasifica drept un partener de nadejde in afaceri. Serviciile oferite de aceasta firma au un raport calitate – pret de nerefuzat, iar satisfacerea tuturor clientilor sai nu este un deziderat, ci o certitudine.

Nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum specialistii Promt Distrib pentru o colaborare fructuoasa si plina de beneficii!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege galvanizare metale de la Promt Distrib. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Promt Distrib? Pentru detalii, suna la numarul 0742-455.745 si 0765-246.872 sau trimite un e-mail pe adresa valentinadmn@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>