Echipamente Industriale
October 4, 2015 posted by Bianca Hau

Furtunuri hidraulice pentru orice tip de productie. Solutii complete de la Geman Invest

Furtunuri hidraulice pentru orice tip de productie. Solutii complete de la Geman Invest

Pentru a functiona la parametrii optimi, o instalatie hidraulica are nevoie de furtunuri hidraulice specifice fiecarei activitati de productie. Alegerea echipamentelor de lucru este un aspect deosebit de important pentru cresterea productivitatii muncii si pentru functionarea la capacitatea maxima a oricarei linii de productie. Desigur, se are mereu in vedere obtinerea unei profitabilitati maxime, iar fara o investitie initiala corect facuta, un producator trebuie sa fie constient ca isi asuma riscuri diverse pe parcursul procesului de fabricatie. Alegand intotdeauna calitatea si producatori de renume pentru piesele folosite, proprietarul reduce riscurile la care este expus si maximizeaza nivelul productiei.

Tipuri de furtunuri hidraulice si aplicatii practice

Din gama de furtunuri hidraulice fac parte si furtunurile folosite pentru transportul de diferite substante, cum ar fi gaze, inclusiv aer, uleiuri, emulsii, carburanti. Structura si compozitia furtunurilor sunt determinate de uzul lor final. La Geman Invest sunt disponibile spre vanzare furtunuri hidraulice pentru orice nevoie.

In functie de presiunea de lucru la care sunt folosite, furtunurile hidraulice pot fi de joasa presiune, de presiune medie, de inalta presiune si de foarte inalta presiune. Gama completa de furtunuri hidraulice este disponibila pe site-ul celor de la Geman  Invest, http://www.gemaninvest.ro/furtunuri-hidraulice.html. Pe langa tipurile enumerate mai sus mai exista si furtunuri termoplastice, precum si furtunuri cu aplicatii speciale.

Furtunurile de joasa tensiune sunt utilizate cu succes in domenii care necesita transportarea uleiurilor si a carburantilor, a apei si a aerului. La tensiune medie se lucreaza cu precadere cu emulsii. Presiune mare este considerate presiunea care depaseste 25 de bari. Peste aceasta valoare se folosesc furtunurile de inalta presiune.

Promptitudine si producatori de marca pentru furtunuri hidraulice, prin Geman Invest

La Geman Invest sunt disponibile mereu spre vanzare toate cele 6 tipuri de furtunuri hidraulice. In functie de nevoia fiecarui client, reprezentantii Geman Invest pot recomanda achizitionarea anumitor furtunuri ce dau randament maxim in situatiile date.

Procesarea comenzilor se face prompt, iar livrarea este efectuata in regim de urgenta, pentru a limita la minim stagnarea productiilor din motive de lipsa de echipamente necesare. Astfel se micsoreaza si cheltuielile cu costurile de intretinere si reparatii. Pe langa furtunuri hidraulice, la Geman Invest se pot achizitiona si alte produse conexe. Oferta complete este disponibila pe Gemaninvest.ro.

Colaborarea cu firma distribuitoare Geman Invest aduce cu sine un parteneriat indirect cu marci recunoscute din domeniul de echipamente si consumabile industriale, precum DELTA, FAG, GAMET, KOYO, LOCTITE LOXEAL, SKF, URB sau WEKEM. Inainte de a face achizitia finala, echipa Geman Invest poate oferi consultanta de specialitate care sa raspunda unor eventuale nelamuriri ale clientilor.

In plus, Geman Invest poate fi gasita in 5 puncte de lucru, astfel:

  1. Bistrita – in Bistrita, pe strada Grivitei nr 9
  2. Targu Mures – In Targu Mures pe strada Libertatii nr 110 A
  3. Maierus – In Maierus pe strada Principala nr 803
  4. Medias – In Medias pe strada Aurel Vlaicu nr 124/A
  5. Suceava – In Suceava pe Calea Burdujeni nr 148

Pentru a stabili o intalnire indiferent de locatie, puteti lua legatura cu angajatii Geman Invest la numerele de telefon 0741 194 580 si 0744 522 669.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>