Uncategorized
July 9, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Fixkit iti pune la dispozitie organe de asamblare!

Fixkit iti pune la dispozitie organe de asamblare!

Fiecare ansamblu este format dintr-o serie de piese, unele absolut necesare, altele suplimentare. Din gama pieselor absolut necesare fac parte si organele de asamblare, fara de care ar fi practic imposibila obtinerea unor ansamble perfecte; gama de organe de asamblare cuprinde la randul ei o multitudine de produse, fiecare fiind destinat unui anumit tip de ansamblu. In momentul in care te afli in cautarea unor organe de asamblare si nu stii unde poti gasi exact piesele de care ai nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de Fixkit, in cadrul magazinului online www.fixkit.ro!

Alege produsele potrivite din gama vasta de organe de asamblare disponibile in cadrul magazinului online www.fixkit.ro!

Fixkit cunoaste cat de dificil poate fi sa gasesti un anumit organ de asamblare si, pentru ca isi doreste sa le vina in ajutor clientilor sai, le ofera o modalitate extrem de facila prin care sa gaseasca si sa achizitioneze produsele dorite: un magazin online! In cadrul magazinului nostru online, vei gasi o gama variata de organe de asamblare, incepand cu:

-          Suruburi: suruburi cu cap bmbat, suruburi pentru beton, suruburi autofiletante, suruburi autoforante, suruburi pentru lemn etc.

-          Saibe: organe de asamblare cu un rol extrem de important in imbinarile demontabile surub – piulita, saibele au forma de disc gaurit in centru. Acestea sunt disponibile in mai multe modele: saibe elastice, saibe dintate, saibe curbe, saibe conice, saibe patrate, saibe de inalta rezistenta si multe altele.

-          Piulite: piese necesare in momentul fixarii si a asamblarii suruburilor, aceste organe de asamblare sunt solicitate mecanic pentru a realiza imbinari demontabile. La fel ca si suruburile si saibele, piulitele sunt disponibile in diverse variante: piulite cilindrice, piulite patrate, piulite hexagonale, piulite crenelate s.a.

  Fixkit : partenerul tau de incredere in momentul in care cauti organe de asamblare superioare din punct de vedere calitativ!

Rezistenta si durabilitatea oricarui ansamblu depinde de rezistenta pieselor din care acesta este realizat; ei bine, din aceasta cauza, trebuie sa acorzi o atentie maxima organelor de asamblare pe care le achizitionezi, pentru a te asigura ca ansamblul tau va rezista o durata de timp indelungata. Fixkit iti ofera organe de asamblare produse de nume recunoscute si apreciate in domeniu, din materiale de calitate; astfel, acestea beneficiaza de o rezistenta extraordinara, atat la coroziune si intemperii, cat si odata cu trecerea timpului.

Organele de asamblare comercializate in cadrul magazinului online www.fixkit.ro sunt disponibile in schimbul unor preturi avantajoase, accesibile oricarui buzunar. Mai mult decat atat, datorita metodei simple de achizitionare, acestea se afla la dispozitia oricui. Tot ceea ce trebuie sa faci in momentul in care ai nevoie de organe de asamblare este sa gasesti produsele necesare, sa le adaugi in cosul de cumparaturi virtual si sa plasezi comanda. Aceasta iti va fi livrata la adresa specificata in cel mai scurt timp!

Compania Fixkit  iti vine in ajutor cu o experienta de peste 10 ani in domeniul solutiilor de fixare, oferindu-ti o solutie simpla si rapida prin care poti obtine produsele de care ai nevoie. Pe langa organe de asamblare, Fixkit iti ofera si burghie, adezivi, conectori metalici pentru lemn, abrazive si multe altele.

Alege organe de asamblare comercializate de Fixkit! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.fixkit.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>