Echipamente Industriale
June 17, 2014 posted by Lavinia Bilba

Fitinguri otel prin intermediul Tecnital!

0f2f40e9593d0b1ed5a33fc995989f5fDoresti sa achizitionezi fitinguri otel, Tecnital ofera cele mai bune produse de acest gen la un raport calitate-pret avantajos. Compania Tecnital produce si distribuie o varietate de fitinguri otel, conform celor mai inalte standarde de calitate, utilizand materiale de exceptie. Dintre acestea enumeram: coturi, teuri, reductii concepute in acord cu standardele DIN, ANSI, EN. Orientarea catre client, flexibilitatea, seriozitatea, profesionalismul, eficienta si promptitudinea sunt doar cateva dintre valorile care ii caracterizeaza, ceea ce inseamna ca vei beneficia de o colaborare fructuoasa, din care vei avea numai de castigat.

In cazul in care nu stii foarte bine ce produs se potriveste cel mai bine aplicatiilor in care urmeaza sa il utilizezi sau daca doresti sa fii convins ca faci alegerea corecta, specialistii companiei iti stau intotdeauna la dispozitie cu servicii de consultanta de specialitate oferite fara niciun cost suplimentar. Cu o experienta indelungata in domeniu si cunostinte vaste, expertii Tecnital iti ofera solutii optime, eficiente si customizate care sa iti aduca satisfactie maxima. Indiferent de comenzile tale, poti fi convins ca vei beneficia de calitate si de preturi competitive.

De ce fitinguri otel?

In functie de necesitati si cerinte, poti alege intre fitinguri de tip 2D, 3D, 5D. De asemenea, la cerere echipa de specialisti a companiei poate crea si fitinguri cu alte caracteristici, astfel incat le poti utiliza cu succes in aplicatiile dorite. Domeniile de intrebuintare ale acestor produse sunt variate si printre acestea se numara: instalatii pentru industria alimentara, industria farmaceutica, instalatii de epurare si retele de alimentare cu apa – filtre, debitmetre, regulatoare de debit, vinificatie, la fabricarea berii si a bauturilor racoritoare – rezervoare, monturi de conducte, robineti, constructii de masini pentru industria alimentara, industria laptelui etc. Materialul care este utilizat pentru confectionarea fitingurilor este otelul, iar standardele dupa care se orienteaza sunt cele germane si americane pentru a rezulta produse de cea mai buna calitate.

Fitingurile sunt acele elemente de imbinare si de racordare nedemontabila prin sudura a tubulaturii din instalatii. Acestea sunt prelucrate adecvat pentru sudura din zona de imbinare. Gratie avantajelor si materialelor din care sunt confectionate, fitingurile otel sunt recomandate de catre Tecnital intrucat sunt rezistente si au o durata indelungata de utilizare. In plus, produsele au o rezistenta crescuta la factori chimici si fizici, usurinta in montare, fabricate in acord cu standarde profesionale din materiale de calitate superioara.

Cine ofera fitinguri otel?

Cu sediul in Filipestii de Targ, judetul Prahova compania Tecnital pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate o gama variata de produse fabricate in acord cu standardele din domeniu. Societatea dispune de aparatura si tehnologie de varf, avand un proces de productie complet mecanizat si 90% automat. Politica de calitate a companiei Tecnital are drept scop mentinerea produselor furnizate la un nivel competitiv, astfel incat sa satisfaca necesitatile si cerintele clientilor si sa asigure eficienta activitatii economice a firmei.

Pentru consultanta de specialitate, ia legatura cu specialistii companiei Tecnital. Acestia vor sti intotdeauna care sunt cele mai potrivite solutii pentru tine. Accesand pagina de internet a companiei ai posibilitatea de a vizualiza informatii detaliate cu privire la caracteristicile fiecarui produs in parte: diametrul nominal, diametrul exterior, seriile grosimile peretilor, inaltimea etc.

 

Datele de contact ale firmei Tecnital

Adresa firmei: Filipestii de Targ, Prahova, Tatarani

Telefon: 0744 357 466

Email: office@tecnital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>