Echipamente Industriale
July 6, 2014 posted by Anca Ionesei

Fitinguri otel de la Tecnital!

Fitinguri otel de la Tecnital!

Societatea Tecnital din Prahova va pune la dispozitie fitinguri otel de cea mai buna calitate, confectionate in acord cu cele mai inalte standarde profesionale DIN, ANSI, EN. Materialele care sunt utilizate pentru fabricarea lor sunt atent selectionate astfel ca veti beneficia de produse de exceptie, durabile si rezistente.

Fitinguri otel de diferite tipuri!

In functie de necesitatile fiecaruia dintre voi, Tecnital va ofera fitinguri 2D, 3D sau 5D. De asemenea, specialistii nostri pot realiza special pentru voi, fitinguri ce detin caracteristici personalizate in functie de aplicatiile in care urmeaza a fi utilizate. Astfel, dimensiunile, formele si alte aspecte pot varia de la caz la caz.

Domenii de utilizare fitinguri otel

Aceste produse de legatura sunt destinate pentru imbinarea tevilor sau a pieselor din diferite sisteme, precum: instalatii pentru industria alimentara, industria farmaceutica, instalatii de epurare si retele de alimentare cu apa- debitmetre, regulatoare de debit, fabricarea berii si a bauturilor racoritoare- rezervoare, robineti, industria laptelui, s.a.

Avantaje fitinguri otel

Aceste fitinguri otel prezinta o serie de avantaje importante, dintre care amintim: sunt confectionate din materiale rezistente la imbatranirea in timp, la actiunea razelor ultraviolete, la variatiile de temperatura, pierderile locale de sarcina sunt reduse, nu prezinta pericol pentru mediul inconjurator, etc. Fitingurile din otel si-au dovedit performantele, fiind certificate din punct de vedere al calitatii. Sunt confectionate din material versatil astfel ca se pot intrebuinta in orice aplicatie in conditii depline de siguranta. Au o durata indelungata de viata, fiind rezistente la deteriorari si etansand complet. Otelul ofera de fiecare data rezultate de exceptie, costul total al acestora fiind unul competitiv.

Fitingurile din otel sunt confectionate de catre o echipa experimentata si competenta care mentine atat calitatea acestora, cat si preturile competitive.

Despre Tecnital

Societatea prahoveana a fost infiintata in anul 2000, avand ca obiect principal de activitate fabricarea si comercializarea unei game bogate si variate de produse ce isi gasesc utilitate intr-o multitudine de industrii: industria petrolului, petrochimica, industria gazelor, s.a. Pe langa aceste fitinguri otel, oferim spre vanzare si flanse din otel, fitinguri din PEHD, tevi din polietilena, robineti, tevi corugate si tevi din inox, etc. Acestea se afla in acord cu standardele DIN, ANSI si STAS. Compania este echipata cu aparatura si tehnologie de ultima generatie, procesul de productie fiind automatizat in proportie de 90%.

Compania Tecnital are ca scop mentinerea produselor furnizate la un nivel de calitate ridicat astfel incat satisfacerea necesitatilor si cerintelor celor mai exigenti clienti sa nu reprezinte niciun fel de probleme, asigurand o eficienta deosebita activitatii economice a afacerii pe care o detineti.

Echipa societatii este formata din adevarati profesionisti care dau dovada de flexibilitate, adaptandu-se cu usurinta cerintelor pietei. Asiguram un nivel tehnic inalt pentru fiecare produs oferit, avand implementat un sistem de calitate care se afla in stransa armonie cu standardele internationale. Relatiile de colaborare pe care le avem cu clientii nostri sunt bazate pe incredere, comunicare, profesionalism si eficienta.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse sau despre celelalte care se afla in oferta noastra, va rugam sa luati legatura cu personalul companiei prahovene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>