Echipamente Industriale
August 4, 2014 posted by Lavinia Bilba

Fitinguri otel de la Tecnital!

0f2f40e9593d0b1ed5a33fc995989f5fDaca esti in cautarea unor fitinguri otel, compania Tecnital produce o gama variata de astfel de produse la preturi avantajoase. Aceste fitinguri otel sunt realizate conform celor mai inalte standarde de calitate, utilizand materiale de exceptie. Printre aceste fitinguri de otel se numara coturi, teuri, reductii concepute in acord cu standardele DIN, ANSI, EN. Orientarea catre client, flexibilitatea, seriozitatea, profesionalismul, eficienta si promptitudinea sunt valorile care caracterizeaza compania, ceea ce inseamna ca vei beneficia de o colaborare fructuoasa, din care vei avea numai de castigat.

Specialistii companiei iti stau intotdeauna la dispozitie cu servicii de consultanta de specialitate oferite fara niciun cost suplimentar. Echipa te poate indruma pentru a face achizitiile care sa corespunda necesitatilor tale. La un raport optim calitate-pret alege produsele oferite de Tecnital pentru diferite aplicatii. Cu o larga experienta in domeniu si cunostinte vaste, expertii Tecnital iti ofera solutii optime, eficiente si customizate care sa iti aduca satisfactie maxima. Indiferent de produsele cumparate, ai garantia in final ca achizitia facuta va fi cea corespunzatoare.

Comanda fitinguri otel!

Poti alege intre fitinguri de tip 2D, 3D si 5D, in functie de necesitatile tale. De asemenea, la cerere, echipa de specialisti a companiei poate crea fitinguri cu alte caracteristici astfel incat sa le poti utiliza cu succes in aplicatiile dorite. Domeniile de utilizare ale acestor produse sunt variate: instalatii pentru industria alimentara, farmaceutica, instalatii de epurare si retele de alimentare cu apa, filtre, debitmetre, regulatoare de debit, vinificatie, la fabricarea berii si a bauturilor racoritoare, rezervoare, monturi de conducte, robineti, constructii de masini pentru industria alimentara, industria laptelui. Compania Tecnital din judetul Prahova iti ofera coturi otel cu executie standard, insa la cerere poate produce si coturi cu caracteristici personalizate in functie de necesitatile fiecaruia dintre clienti. Coturile sunt elemente de imbinare si racordare prin sudura a instalatiilor din teava sudata sau trasa din otel carbon, fiind prelucrate adecvat si cu atentie sporita, pentru zonele de imbinare.

Accesand pagina de internet a companiei ai posibilitatea de a vizualiza informatii detaliate cu privire la caracteristicile fiecarui produs in parte: diametrul, seriile grosimilor peretilor, inaltimea etc. Folosite in aplicatiile specifice, fitingurile de otel prezinta numeroase avantaje, cum ar fi constructie robusta si compacta, dimensiuni potrivite, durata indelungata de exploatare, rezistenta crescuta la factori chimici si fizici, usurinta in montare, fabricate in acord cu standardele profesionale din materiale de calitate superioara.

Cine executa fitinguri otel?

Cu sediul in Tatarani, compania Tecnital ofera clientilor o gama larga si diversificata de produse fabricate in acord cu standardele europene. Compania dispune de aparatura si tehnologie de varf, avand un proces de productie complet mecanizat si 90% automat. Politica de calitate a companiei Tecnital are drept scop mentinerea produselor furnizate la un nivel competitiv, astfel incat sa satisfaca necesitatile si cerintele clientilor si sa asigure eficienta activitatii economice a firmei. Compania mentine un sistem permanent de relatii cu clientii pentru a conduce activitatea intr-un mod eficient. Pentru consultanta de specialitate ia legatura cu specialistii companiei Tecnital. Acestia vor sti ce solutii sa iti ofere.

 

Datele de contact ale firmei Tecnital

Adresa firmei: Filipestii de Targ, Tatarani, Prahova

Telefon:0744 357 466

Email: office@tecnital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>