Echipamente Industriale
November 18, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Fitinguri otel. 3 categorii de top de la Tecnital

Fitinguri otel. 3 categorii de top de la Tecnital

Fitinguri otel, fie ca este vorba despre reductii, teuri sau coturi, gasesti in permanenta la compania producatoare Tecnital din judetul Prahova. Ce iti ofera aceasta? In primul rand, este vorba despre varietate si diversitate, insa compania pune accent si pe calitate si preturi atractive pentru toti clientii. Indiferent de intrebarile pe care le ai cu privire la fitingurile din otel comercializate de catre Tecnital, ia legatura cu echipa companiei si vei afla informatiile necesare care te vor ajuta sa faci o alegere inspirata.

De unde fac rost de fitinguri otel de calitate?

 

Fitinguri din otel, modele variate, dimensiuni diverse pentru o multime de activitati, gasesti la Tecnital. Celebra companie din judetul Prahova are o experienta de 15 ani in fabricarea si comercializarea de fitinguri din otel la standarde ridicate de calitate, respectand cerintele DIN, ANSI si EN.

Aparatura moderna, tehnologia de varf, priceperea si experienta personalului fac ca Tecnital sa-ti ofere numai fitinguri din otel de calitate superioara, acestea fiind perfecte pentru activitatile pe care le desfasori.

Procesul de productie este in proportie de 90% automatizat si complet mecanizat, fiecare piesa pe care o cumperi de la Tecnital fiind de calitate, rezistenta si avand si un pret bun de achizitie.

Top 3 fitinguri otel de la Tecnital

 

Tecnital iti ofera 3 categorii de fitinguri de otel, dupa cum urmeaza:

1. Coturi. Aceste coturi din otel sunt utilizate cu precadere pentru sudura. Pe site-ul companiei vei gasi mai multe modele de astfel de coturi: coturi din otel de tip 2D, de tip 3D si de tip 5D, coturi din otel realizate conform DIN sau ANSI. Tu ce vei alege?

2. Teuri. Teurile pe care le gasesti la Tecnital sunt realizate din otel conform standardelor DIN sau ANSI. Au diametre si grosmi diferite, iar tu alegi in functie de necesitatile tale.

3. Reductii. Tecnital iti pune la dispozitie 3 tipuride reductii din otel: reductii realizate conform standardelor DIN, ANSI sau EN, fiind vorba despre reductii concentrice.

Toate aceste categorii de fitinguri din otel de la Tecnital sunt realizate la standarde inalte de calitate. Important este ca aceasta companie iti ofera varietate si preturi de exceptie, insa, in functie de nevoi, poti cere si alte modele de fitinguri. Ia legatura cu echipa Tecnital, descrie necesitatile tale si aceasta iti va personaliza fitingurile astfel incat sa le folosesti cu succes pentru aplicatiile in care ai nevoie de ele.

Unde se utilizeaza fitingurile din otel? In diverse domenii, dintre cele mai variate. Amintim de industria farmaceutica si de industria alimentara, de retelele de alimentare cu apa si de retelele de filtrare, de instalatiile de epurare, in industria constructoare de masini necesare industriei alimentare, in industria laptelui, pentru robineti, montari de conducte, pentru rezervoare, pentru fabricarea berii, a vinului si a bauturilor racoritoare, pentru regulatoarele de debit si debitmetre.

Aparent articole mici si fara insemnatate, fitingurile din otel sunt piese esentiale pentru diverse domenii de activitate, spunandu-si cuvantul la fiecare utilizare. Pentru calitate si rezistenta sporita, pentru preturi avantajoase si durata mare de viata, alege si tu fitinguri otel de la Tecnital!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege fitinguri otel de la Tecnital. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Tecnital? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-357.466 sau trimite un e-mail pe adresa office@tecnital.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>